Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN  



 

 

Voetbal Breeven: talent academie


09-06-2023

Jeugd



Ben jij (jongen of meisje) tussen de 6 en 14 jaar en ben je ook gek van voetbal? Goed nieuws! Op zondag 18 juni tussen 13u en 18u kan je samen met jouw vriendinnen en vrienden gratis komen proeven van enkele trainingen en voetbalspelletjes onder leiding van de trainers van KSV Bornem en BX Brussels. Ondertussen kunnen je ouders of grootouders genieten van een lekkere BBQ of een drankje in onze gezellige voetbalchalet op recreatiedomein Breeven en in gesprek gaan met de mensen van BX Brussels en de jeugdwerking van KSV Bornem. Iedereen is welkom, meisjes en jongens! Breng gerust dus al je vriendinnen en vrienden mee!
Inschrijven kan via www.talentacademie.be

'Voetbal Breeven' is een initiatief van de jeugdwerking van KSV Bornem en BX Brussels. BX Brussels is het sociaal sportieve project opgericht in 2013 door Vincent Kompany met als doel jongeren via voetbal zichzelf te laten overstijgen, hun talenten te ontwikkelen en belangrijke maatschappelijke waarden bij te brengen. Voetbal Breeven wil voor onze regio even betekenisvol worden als BX dat is voor de Brusselse jeugd. Geïnspireerd door de waarden en inzichten van het project van Vincent Kompany zullen we voor de jeugdwerking van KSV Bornem op de Breeven site focussen op talentontwikkeling van de jongeren uit onze streek. Zowel op voetbal- als op menselijk gebied. Via kwalitatieve voetbaltraining en educatieve begeleiding willen we jongeren helpen om het beste uit zichzelf te halen. We zullen dit stap voor stap verder uitbouwen.
Wil jij mee bouwen aan dit nieuwe avontuur? Kom gerust eens kennis maken op zondag 18 juni. Lukt het niet op die dag? Geen probleem: volg ons op Facebook (https://www.facebook.com/voetbalbreeven) of laat je mailadres achter via het inschrijvingsformulier en blijf zo op de hoogte van de komende activiteiten, want we hebben nog heel wat in petto!
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker



 

Recentste nieuws


Prono EK 2024
Supportersclub

13-04-2024