Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN  



 

 

Carine Verhoeven wint pronostiek WK 2022


18-12-2022

Supportersclub



De 193 deelnemers van de pronostiek WK 2022 zagen op voorhand Brazilië (41%) en Argentinië (19%) als grote favorieten in de eindwinst. Na een spannende finale kroonde Argentinië zich tot nieuwe Wereldkampioen.

In het individueel klassement was er in onze WK-pronostiek een ruime overwinning voor Carine Verhoeven met maar liefst 219 punten! Voor de tweede plaats was er een ex aequo tussen Geert De Weerdt en Pim Agelink (beiden 197 punten). Geert benaderde de schiftingsvraag dichter waardoor hij op de tweede plaats eindigt. Een welgemeende proficiat aan de winnaars die hun mooie geldprijs nog deze week op hun bankrekening mogen verwachten.

Met een kleine voorsprong van slechts 7 punten bekroonde Gildenboys (874 punten) zich tot beste team. De 'Familie Janssens' kreeg het nakijken (867 punten). Gildenboys mag onder zijn teamleden een Kerstpakket verdelen, proficiat!

De prono's, statistieken en klassementen blijven nog even raadpleegbaar via www.geel-rood.be/wk2022 waar ze eveneens downloadbaar zijn in pdf-bestanden.
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker



 

Recentste nieuws