Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN   

 

Start 2 coach


11-09-2022

JeugdVoetbal Vlaanderen en Vlaamse Trainersschool organiseren met KSV Bornem in oktober de cursus “Start 2 Coach”.
Ook in het voetbal begint alles bij de basis. Daarom kent de voetbaltrainer best ook de basisprincipes. Wat zijn Do’s and Don'ts van de voetbaltrainer? Hoe organiseer ik mijn training? Hoe zorg ik dat het lukt, leeft, leert? Dat mijn spelers graag komen trainen? Start 2 Coach is een praktische, laagdrempelige opleiding die beginnende, gemotiveerde jeugd- en seniortrainers ondersteunen.

Deze korte opleiding bestaat uit 15 uur, verspreid over 4 lessen of 2 dagen en ondersteunt jou bij het begeleiden van spelers. We vertrekken vanuit de praktijk en proberen samen enkele handvatten te zoeken om spelers op hun niveau beter te begeleiden. We houden daarbij rekening met verschillen tussen spelers: niveau, achtergrond, motivatie, droom, mogelijkheden…. We tonen dat ‘coach’ zijn vooral gaat om het centraal zetten van de speler en de wedstrijd.

Elke les bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk en wordt gegeven door zeer ervaren voetbaldocenten met kennis van zaken.
Deze cursus is open voor iedereen, ook voor mensen buiten onze club. Er zijn geen specifieke voorwaarden om in te schrijven voor deze cursus, je hoeft enkel minstens 15 jaar te zijn en gemotiveerd om training te geven.

• 4 dagen: woensdag 05+12+19+26 oktober van 18u30 tot 22u30
• Prijs: 50€
• Inhoud cursus: +/- 8u theorie en +/- 6u praktijk
• Er kan worden ingeschreven via VTS (hoe vroeger hoe beter) (Niveau: Start 2 coach + sporttak: voetbal + juiste startdatum/locatie Bornem selecteren).

Meer informatie vind je op:
https://www.voetbalvlaanderen.be/trainer/basisopleidingen-trainer/start-2-coach
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws