Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN   

 

Nieuws van supportersclub Geel-Rood


03-09-2022

SupportersclubOp zondag 4 september gaat de competitie opnieuw van start. KSV Bornem neemt het in de eerste wedstrijd in 2de Provinciale in eigen huis op tegen VC Mortsel OG.

Supportersclub Geel-Rood wil bij deze een oproep doen om de ploeg volop te steunen in dit nieuwe avontuur. We hebben voldoende sfeermateriaal ter beschikking. Ben je op zoek naar een sjaal of ander gadget? Spreek gerust een bestuurslid van Geel-Rood aan of breng een bezoekje aan de fanshop.

Trouwe leden zullen het wel gemerkt hebben dat ze tot op heden nog geen vraag tot vernieuwing lidkaart ontvangen hebben. Als supportersclub hebben we besloten om voor het seizoen 2022/2023 geen lidkaarten aan te bieden. 
KSV Bornem zal dit seizoen geen busverplaatsingen voorzien waardoor we als supportersclub geen gezamenlijke bussen kunnen organiseren. We willen toch steeds iets kunnen aanbieden aan onze leden en dat is door het wegvallen van busverplaatsingen al een stuk minder.

Nadat Johny Jansegers vorig seizoen voor de 5de maal verkozen werd tot 'Supporter van het jaar' hebben we eveneens besloten om deze verkiezing stop te zetten. Mogelijk komen we wel met iets nieuws op de proppen.

Samen sterk, c'mon Beurm !
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws