Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN   

 

Ontbijt Moederdag was enorm succes !


14-05-2021

SupportersclubMet maar liefst 420 bestelde ontbijten werden de inschrijvingen voor het Moederdag-ontbijt zo'n 5 dagen eerder afgesloten dan voorzien. 

Iedere ontbijtmand bevatte heel wat lekkers: pistolets, sandwich, croissant, koffiekoek, boter, confituur, hardgekookt ei, charcuterie waaronder overheerlijke Breydelham, choco, peperkoek, honing, speculoos, yoghurt, honingwafel, thee, koffie, versgeperst fruitsap, appel, chocolade, granola, ... Voor de kinderen waren er onder andere heerlijke donuts, chocomelk, babybel, speelgoedje, ...
De mama's werden als extra nog getrakteerd op een roosje.

Supportersclub Geel-Rood zorgde voor de inhoud en kreeg op zaterdag 8 mei de hulp van heel wat vrijwillige (jeugd)medewerkers om de grote kantine van KSV Bornem volledig in te palmen met ontbijtdozen. Op zondagmorgen verzamelde Geel-Rood opnieuw paraat met een horde jeugdbestuursleden/trainers om de deels gevulde dozen te vullen met versgebakken broodjes. Zowel de voorbereidingen, leveringen aan huis als het afhaalpunt aan de grote kantine verliepen feilloos. 

De jeugdwerking schreef voor dit ontbijt een wedstrijd uit. De jeugdspelers die de meeste ontbijten verkochten werden beloond met een geweldige prijs. Manu Cools (U14) verkocht maar liefst 33 ontbijten en werd daarvoor beloond met een gesigneerd shirt van Eden Hazard (Real Madrid)! In zijn zog werden Aiden Van Reeth (U11) en Seth Bongaerts (U8) eveneens beloond met een mooie prijs. Aiden ontving een gesigneerd shirt van Aster Vranckx (KV Mechelen) voor zijn 28 verkochte ontbijten terwijl Seth een gesigneerd shirt van Thomas Henry (OH Leuven) mocht ontvangen voor het mooie aantal van 24 verkochte ontbijten. Proficiat !

Dankzij de perfecte voorbereidingen en de mooie samenwerking tussen supportersclub Geel-Rood en jeugdwerking KSV Bornem, aangevuld met enkele vrijwilligers, kan de opbrengst van dit ontbijt toegeschreven worden aan KSV Bornem en jeugdwerking. 

Dit succes werd mede mogelijk dankzij de steun van enkele sponsors: Brood en Banket Robberecht, 't Boerinneke, Vondelmolen, Vermeiren Speculoos, Carrefour, Inex, Breydel, Meli, Leonidas, Xavies, Bloemenhal en supermarkt HAN. Dankjewel !


LINK: foto's ontbijt Moederdag
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws


Prono EK 2024
Supportersclub

13-04-2024