Een vooraf aangekondigde degradatie. Zo kan het seizoen 2017/2018 omschreven worden.
Het kneusje van de reeks die om de haverklap een zware pandoering zou krijgen werden we echter niet. De jonge groep toonde van bij de eerste minuut zeer veel goesting en enthousiasme. Week na week zagen we de groep groeien in hun vorm en vertrouwen. De groep werd een team, een bende hechte vrienden die voor elkaar door het vuur gaan. Soms wat onervaren en braaf, maar ze beleefden plezier op het veld. Hun inzet werd jammer genoeg niet altijd beloond met de nodige punten, maar toch bleven ze tot de allerlaatste seconde in de 2de Amateurklasse met volle overgave het beste van zichzelf geven. De laatste weken werd er zelfs met enorm veel lef en durf gevoetbald, dat kon menig tegenstander beamen.

Ondertussen werkten achter de schermen heel wat vrijwilligers zich te pletter om deze club te redden. De jeugd behaalde een 3-sterrenlabel en een groot deel van het eerste elftal tekende al snel bij voor volgend seizoen. 

De supporters bleven tot het einde achter hun ploeg staan. In woelige tijden van onzekerheid en financiële problemen gaven ze hun volste vertrouwen in de jonge bende. En op wat een indrukwekkende manier. Na het allerlaatste fluitsignaal van dit seizoen vroegen we ons af of we kampioen geworden waren of toch degraderen?

Voetbal bij KSV Bornem is een feest, de reeks is daarbij van ondergeschikt belang. Samen als club, medewerkers, vrijwilligers, spelers, trainers, business partners en supporters willen we samen plezier beleven en keihard werken om deze club weer financieel gezond te maken. 

Dankjewel allemaal voor de vele mooie momenten die we het afgelopen seizoen samen mochten beleven. Jullie zijn 1 voor 1 toppers!

Geniet van de welverdiende vakantie en het aankomende WK.
Tot volgend seizoen !