Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Voorbeschouwing SK Pepingen-Halle - KSV Bornem


19-10-2017

Eerste elftalTwee cruciale wedstrijden op komst voor KSV Bornem

Een paar weken geleden schreven wij dat de komende maand moest uitwijzen of KSV Bornem in de volgende vier wedstrijden zijn rangschikking zou kunnen verbeteren. Na een moeilijk competitiebegin met drie topploegen in de eerste vijf matchen, volgden er dan immers partijen tegen vier ploegen die in de nabijheid van KSVB staan. Tegen SK Londerzeel en RC Gent werd er intussen al gespeeld (3 op 6), en nu volgen eerst een verplaatsing naar SK Pepingen-Halle en dan een thuismatch tegen Torhout KM. Zoals trainer Robby Buyens het stelde: een belangrijk tweeluik, ‘cruciale duels’ waarin je bij winst enige afstand kunt nemen, maar bij verlies helemaal onderaan blijft hangen. Een stelling waar men zich ongetwijfeld ook in Halle en Torhout van bewust is.

Voor het bezoek aan SK Pepingen-Halle zondag recupereert Bornem alvast de geelgeschorsten Arnold Mulume en Willy Kabera, zodat er méér keuzemogelijkheden zijn. Deze Brabantse club ontstond vorige zomer uit een fusie van SK Halle (15de vorig seizoen in onze reeks) en FC Pepingen (toen 3de in de 3de Amateursafdeling). Als nieuwkomers werden vorige zomer aangetrokken: Yassin Badi (van Wolvertem-Merchtem), Ivan Fuentes Delgado (KVW Zaventem), Bram Moyson (VK Ninove), Matthias Crauwels en Ricci Lufimbu (Rebecq), Marc Boreux (KV Oostende) en Ramzi Ben Ahmed (FC Cappellen, maar 2 seizoenen terug nog 1 seizoen bij KSV Bornem).

Voorlopig ziet het er na die 4 op 21 naar uit dat beide clubs net als vorig seizoen zullen moeten knokken om in de 2de Amateursafdeling te blijven. Pepingen-Halle verloor thuis tegen de ambitieuze clubs Rupel Boom en Winkel Sport, maar won wel met 2-0 tegen FC Gullegem. Dat is de helft van hun gescoorde doelpunten want hun doelsaldo is 4-17, scoren is dus blijkbaar ook hun probleem. Dat is eveneens zo bij KSVB dat slechts 7 goals maakte en te gemakkelijk doelpunten incasseerde (16 stuks). Vorige zondag verloor Pepingen-Halle met 4-0 bij leider Sparta Petegem nadat het reeds 2-0 was na amper 4 minuten. Ook KSV Bornem haalde niet zijn niveau van de vorige speeldagen en zag RC Gent verdiend winnen.

Supportersbus
Spelers en supporters maken deze verplaatsing SAMEN. Geel-Rood voorziet gratis koffiekoeken voor supporters. Mis deze verplaatsing niet. Info en inschrijvingen: supportersbus Pepingen-Halle
 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws