Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Help jij jeugdkantine open houden?


22-08-2017

AlgemeenOm de vele jeugdspelers en hun ouders na hun training te kunnen bedienen is KSV Bornem op zoek naar enkele vrijwilligers voor de jeugdkantine.
We zoeken vrijwilligers die op regelmatige basis op maandag, dinsdag of woensdag tijd hebben om de jeugdkantine open te houden. Het gaat om een 2-tal dagen per maand telkens vanaf 18u00 tot (ten laatste) 22u00.

Heb jij interesse? Geef dan even een seintje op het nummer 0474 99 02 29 of via info@ksvbornem.be

Hoofdoelstelling van het openhouden van de kleine kantine is om de ouders van de jeugdspelers (vooral met slecht weer en in de winter) een onderdak te geven terwijl ze wachten op hun kinderen enerzijds en anderzijds, voor diegene waarvoor de verplaatsing te ver is, dat zij daar in een droog en verwarmd lokaal kunnen wachten tijdens de training.
 
Ideaal zou zijn dat er daar activiteiten georganiseerd worden die voor hen ook interssant zijn. Wij denken sowiso aan het gebruik van Wifi die daar beschikbaar is, om nog wat voor het werk te doen, maar we zijn ervan overtuigd dat er ook andere activiteiten kunnen georganiseerd worden (Zumbadansen, kaartspelen, filmpje kijken, groepscursussen organiseren voor het gebruik van Facebook, IT beveiliging…).

De dagen die nog moeten ingevuld worden zijn maandag, dinsdag en woensdag. Mogelijk vinden wij een beurtrol bij sommige ouders, zodat het niet altijd dezelfde mensen moeten zijn (al zou dat natuurlijk de beste oplossing zijn).

Alvast bedankt !
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws