Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Beloften krijgen kans in eerste elftal


22-05-2017

BeloftenPas komende zondag zal KSV Bornem weten in welke reeks het volgend seizoen zal aantreden. Luik won de heenwedstrijd op Eendracht Aalst met 0-1. Indien Aalst deze situatie op zondag 28 mei niet kan ombuigen dan degradeert KSV Bornem naar 3de amateurklasse. Lukt Aalst er wel in om Luik te verslaan dan blijven we in 2de amateurklasse.

Ondanks deze nog onzekere situatie staat het nu reeds vast dat KSV Bornem met heel wat jonge talentvolle spelers zal aantreden. Het is bovendien zeer positief dat deze spelers voor het grootste deel uit de eigen jeugdopleiding komen.

Na het vertrek van Stefan Deloose naar KSV Temse krijgt Ruben Coppens het volle vertrouwen als eerste doelman. Ruben zal worden bijgestaan door twee beloftenspelers die de sprong naar het eerste elftal maken: Thibo De Bleser en Robbe Meeus. Robbe is de enige in zijn generatie die onafgebroken vanaf zijn 5 jaar tot nu (hij is 19) trouw is gebleven aan KSV Bornem. Ook Thibo is een eigen jeugdproduct dat na een onderbreking van 1,5 jaar opnieuw naar KSV Bornem kwam. We wensen hen veel succes als doublures van Ruben! 

Naast Thibo en Robbe kregen de voorbije seizoenen enkele andere beloftenspelers reeds hun kans in het eerste elftal. Zo zullen Stef Laurens, Jonas Mees, Thomas Braet en Rik Verbiest definitief deel uitmaken van de A-kern.

Tot slot wordt er met Ward Huygens en Hervé Telen nog 2 jonge spelers uit de regio aan de kern toegevoegd.

Een jonge kern met spelers uit de regio, aangevuld met enkele ervaren clubspelers. Dat is de richting die het vernieuwde KSV Bornem zal uitgaan.
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws