Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

U15 overnachtten op KSV Bornem


25-11-2016

JeugdOm “in afzondering” te gaan voor de match  tegen de competitieleider Sotteghem, overnachtten de spelers van het U15-team met trainer Bart en afgevaardigden Paul en Serge op 11 november in de kleedkamers van het jeugdcomplex van KSV Bornem.

Na een voetbal-georiënteerde quiz, een avondwandeling door het duistere Breeven en een vrije keuzeactiviteit was het rusttijd, maar dat werd pas na enige vermaningen een feit…

Na de – ingekorte - nachtrust werd door de trainer en de afgevaardigden een ontbijt aangeboden in de jeugdkantine (waarbij ieder zijn boterhammetjes voor ’s middags diende te maken), waarna een ochtendwandeling werd ondernomen om op dreef te geraken… Als tegenprestatie voor de overnachtingsmogelijkheid op de club, bood het team namelijk aan om voor alle  9 jeugdwedstrijden van die zaterdagvoormiddag de scheidsrechters en terreinverantwoordelijken te leveren.

Prachtig om te zien hoe deze jonge kerels elkaar hielpen om de terreinen klaar te zetten en hun “fluitende” collega’s te steunen. Een ideale teambuilding ! Hoewel het die ochtend bitter koud was, werd er door geen enkele speler ook maar één keer geklaagd. Trainer en afgevaardigden waren (en zijn) terecht trots op deze groep !

Na het middagmaal dat in groep genuttigd werd, begonnen dan de voorbereidingen voor de wedstrijd. Die verliep dan misschien wel niet zo vlot als andere wedstrijden (zou het iets te maken gehad hebben met een iets kortere nachtrust ?)  maar het plezier dat iedereen aan de sleep-over beleefde en de booster die dat gaf aan het groepsgevoel, primeerde. Iedereen keerde nadien moe, maar zeker voldaan, naar huis terug om daar te gaan nagenieten…
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws