KSV Bornem dankt alle sympathisanten die het voorbije weekend langskwamen op de Mosselfeesten. Een speciale dank gaat uit naar alle medewerkers die dit feestweekend de handen uit de mouwen hebben gestoken. Het was fantastisch!

Zowel op zaterdag als zondag zat de grote kantine afgeladen vol met sympathisanten, supporters, trainers, jeugdspelers, ouders, ... die genoten van een heerlijke portie mosselen, stoofvlees, curryworst en desserts. En of de mensen genoten, op Facebook regende het berichten vol lof over de superlekkere mosselen en de prima bediening.

Afgelopen weekend werd nogmaals duidelijk dat KSV Bornem leeft. Ook de A-kern kwam na hun wedstrijd op Winkel Sport langs om mosseltjes te eten. Een mooi gebaar dat ook zij samen met partners en staf bij het binnenkomen van de kantine meteen spontaan ter hulp schoten om alle aanwezigen te bedienen.

De allergrootste pluim en ons enorme respect gaat naar alle vrijwillige medewerkers die heel het weekend in de weer waren om de vele bezoekers te bedienen. Deze mensen zijn zeer belangrijk voor een club als KSV Bornem en offerden zeer veel vrije tijd op om alles in goede banen te leiden.

Een welgemeende dankjewel !!!