In navolging van een succesvolle eerste editie zal er bij de start van het nieuwe seizoen opnieuw een trainingsdag georganiseerd worden onder het motto "SAMEN trainen, SAMEN genieten, SAMEN 1 club zijn!".
 
Op maandag 12 september zullen de spelers van de A-kern en beloften aan alle jeugdploegen tot en met U15 training geven vanaf 18u00 op de jeugdterreinen (B, C en D-veld) in het Breeven. Voor onze jeugdspelers was het vorig seizoen een leerzame en aangename kennismaking met de spelers van de A-kern. Onder een stralende zon en in het bijzijn van ouders, grootouders en andere familieleden of vrienden genoten jeugd en A-kern van hun favoriete sport.
 
Dit eerste evenement tussen A-kern, beloften en jeugd is de start van een nieuw seizoen waarin de onderlinge betrokkenheid één van de doelstellingen is binnen de club. Aan de basis van de doorstroming binnen de eigen jeugd naar beloften en eerste elftal ligt de wederzijdse betrokkenheid en respect tussen alle geledingen van de club. In navolging van deze trainingsdag volgen ongetwijfeld nog meerdere initiatieven. Eén ervan is de nieuwe indeling van het peterschap waarbij elke jeugdcategorie twee A-kern spelers krijgt toegewezen die als "peters" zullen fungeren tijdens het seizoen 2016-2017. Meer hierover later ...
 
Iedereen is welkom om onze jeugdspelertjes samen met de A-kern en beloften spelers te zien trainen en wedstrijdjes spelen!
Ook de jeugdkantine zal tijdig open zijn tijdens deze trainingsdag.