Pronostiek seizoen 2020/2021
voorspel winnaar wedstrijden reeks KSV Bornem


Er zijn momenteel nog geen pronostiekwedstrijden bekend.
Speeldag Winnaar Punten Deelnemers
Bert Janssens 649
Dirk Meeus 647
winnaar nog niet bekend
winnaar nog niet bekend
winnaar nog niet bekend
winnaar nog niet bekend

 

Om het klassement van de pronostiek te bekijken moet je ingelogd zijn.
Inloggen kan via de link 'inloggen' bovenaan deze site.

Heb je nog geen login? Klik dan bovenaan deze site op 'registreren'.
 

 

 1. Geldig deelnemen aan de pronostiek kan via de website www.geel-rood.be
  Na het eenmalig gratis registreren (zelfde login als ksvbornem.be) kan je deelnemen aan de pronostiek.
  In het seizoen 2020/2021 loopt de pronostiek van speeldag 1 tot en met speeldag 29.
   
 2. Een pronostiek kan je invullen vanaf 1 week voor het begin van de eerste wedstrijd van een speeldag tot 5 minuten voor het begin van die wedstrijd.
  Per speeldag is slechts 1 deelname per login geldig.
  Enkel logins die zijn goedgekeurd door het webteam kunnen deelnemen aan de pronostiek!
   
 3. Bedoeling is dat je per wedstrijd aanduidt of de thuisploeg wint (1), een gelijkspel (x) of de uitploeg wint (2). De schiftingsvraag is steeds dezelfde: hoeveel doelpunten worden er in de wedstrijd van KSV Bornem gescoord.
   
 4. De winnaar van de pronostiek wordt slechts berekend indien alle wedstrijden van die bepaalde speeldag gespeeld zijn. Indien na het berekenen van de winnaar de uitslag van een bepaalde wedstrijd wordt aangepast (bv. door straf, forfaitnederlaag, herspelen wedstrijd, ...) dan zal de pronostiek niet opnieuw berekend worden. Bij een stopgezette wedstrijd wachten we tot uitspraak KBVB (herspelen, forfaitnederlaag) voor het berekenen van de pronostiek en zal deze uitspraak opgenomen worden als uiteindelijke uitslag.
   
 5. Een pronostiek wijzigen is steeds mogelijk. Je kan tot 5 minuten voor de eerste wedstrijd uit die speeldag je pronostiek wijzigen. Let hierbij wel op dat steeds je laatste ingevulde pronostiek meetelt. Ook dat tijdstip zal bepalend zijn bij een eventuele ex aequo.
   
 6. Via je profiel heb je de mogelijkheid om aan te duiden of je al dan niet een herinnering wil ontvangen. Indien je deze optie kiest zal je 2 dagen voor het einde van deelname aan de pronostiek een herinnering via e-mail ontvangen op voorwaarde dat je deelname nog niet werd ingevoerd. Geel-Rood is niet aansprakelijk voor mail die al dan niet toekomt bij de deelnemer.
   
 7. Prijzen te winnen
  Nadat alle wedstrijden van een bepaalde speeldag gespeeld zijn, wordt zo snel mogelijk de winnaar van de pronostiek bekend gemaakt.
  Wekelijks krijgt de winnaar een waardebon die hij in de fanshop kan omruilen voor 3 drankbonnetjes (geldig in kantine KSV Bornem) of korting van 6 euro bij aankoop van gadgets in de fanshop. De winnaar wordt via email op de hoogte gebracht en op de website www.geel-rood.be gepubliceerd.
  Winnaar wordt diegene die de meeste punten behaalde. Hebben meerdere spelers hetzelfde aantal punten, dan telt de schiftingsvraag. Diegene die het dichtste bij het correcte antwoord zit, wint. Indien er dan nog geen uitsluitsel is, telt het tijdstip van deelname. De persoon die eerst zijn deelnemende (en dus winnende) pronostiek invulde, wint.
  Op het einde van het seizoen ontvangt de eerste in het klassement een nog nader te bepalen prijs. In geval van ex aequo krijgt de persoon met de meeste pronostiekoverwinningen de voorkeur. Bij nog gelijke stand diegene met de meeste deelnames. Is er dan nog gelijkheid, dan wordt er een beslissende vraag gesteld door Geel-Rood tijdens het Slotfeest.
  De winnaar in het eindklassement dient zijn/haar prijs persoonlijk af te halen tijdens het Slotfeest van Geel-Rood. Indien belet mag een 'afgevaardigde' de prijs afhalen. Indien de prijs niet wordt afgehaald tijdens het Slotfeest, komt hij onverbiddelijk te vervallen.
  Deze prijs wordt enkel toegekend indien minstens de helft van de vooropgestelde speeldagen effectief zijn afgewerkt.
   
 8. Geel-Rood heeft het recht om eventuele verdachte deelnames te annuleren voor de pronostiek.
  Geel-Rood is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen waardoor deelnemen onmogelijk is (zoals problemen met website).
   
 9. Indien een ploeg door de KBVB geschrapt wordt voor deelname aan de competitie (bv. door faillissement, forfait of licentieproblemen) hanteren we volgende regel: van zodra de ploeg de wedstrijd heeft gespeeld, telt deze altijd mee voor de pronostiek. Op geen enkele manier zullen we punten ontnemen van wedstrijden die effectief gespeeld werden. Enkel indien een wedstrijd van een huidige of toekomstige pronostiek niet zal gespeeld worden (bv. door schrapping of forfait) zal Geel-Rood zich genoodzaakt zien om deze wedstrijd ook effectief te schrappen in deze pronostieken.
   
 10. Er wordt van uitgegaan dat iedereen die deelneemt op de hoogte is van dit reglement.
   
 11. Iedereen die dit reglement gelezen heeft verklaard stilzwijgend akkoord te zijn met de algemene voorwaarden die in de vorige punten zijn vernoemd.