1 - 2

VC Mortsel OG

Eerste elftal |  zondag 04 september 2022 om 15u00  | Speeldag 1 - Competitie

Verslag

De eerste tegenstander van KSVB in 2de provinciale was ‘op papier’ niet van de minste. VC Mortsel OG eindigde in mei jl. immers als 5de (en voor de pandemie zelfs als 2de in mei 2020). Maar KSV Bornem hield de ganse wedstrijd gelijke tred, alleen niét op het scorebord… De eerste grote kans was zelfs voor de thuisploeg toen Prud’Homme in de 6de minuut al op de deklat schoot. Bij de eerste tegenstoot troffen de bezoekers echter meteen raak toen Lambrechts een hoekschop van Coppens binnen kopte (10’, 0-1). KSVB ging op zoek naar de gelijkmaker met een kopbal van De Sager over doel en een schot van Palmeri op doelman Busschots. Mortsel toonde zich echter effectiever voor doel, want ook hun tweede kans ging binnen toen Verstraeten een voorzet van Oliveira binnen devieerde (33’, 0-2). Dat Bornem nog voor de rust dichterbij kwam na een ren van Bigdad en een knal van Palmeri (37’, 1-2), was terecht.

In de tweede helft was KSVB duidelijk baas en creëerde meerdere goede doelkansen: 54’ Palmeri besloot over doel; 57’ Bigdad werd gestuit door de doelman; 70’ een knal van Saih Zouheir werd gestopt door de keeper; 81’ een ver schot van Noël strandde op de verste paal; 86’ een kopbal van Zouheir zeilde over doel; 89’ een draaibal van Palmeri werd gepareerd door de doelman. Van de bezoekers konden geen doelkansen meer genoteerd worden na rust, zij mikten op het consolideren van hun voorsprong o.a. door tijd te rekken. Uiteindelijk zijn het natuurlijk de punten die tellen, en die nam Mortsel gevleid mee naar huis. Maar KSV Bornem liet ondanks de nipte nederlaag een goede indruk op zijn supporters, er moet enkel nog wat gesleuteld worden aan het benutten van de doelkansen. Al had dat nu mits wat geluk al anders kunnen zijn met die schoten op lat en paal.

Opstelling

KSV Bornem

Basis
speler
Vinnie Frans (D)
  85'
speler
Thomas Braet
  46'
speler
Liam Noël
speler
Williams Nyarko
speler
Felice Palmeri
  36'
speler
Steven Prud'Homme
  46'
speler
Abdelkrim Bigdad
  78'
speler
Nicolas De Strooper
speler
Zouheir Saih (K)
  50'
Mohamed Ben Liou
  46'
speler
Kevin De Man
  78'
speler
Thomas De Clercq
  46'

Oliveira Ribeiro
  84'
speler
Lambrechts
  11'
speler
Lenie
  88'
speler
Verstraeten
  32'
speler
Vermylen
speler
Snoeys (K)
speler
Geudens
  44'
Bank
speler
Vermeersch (D)
speler
Vervloet
  84'
speler
Schoelynck
  44'
speler
Laureyn
  88'

Scheidsrechters

ScheidsrechterLennert Coeck
Grensrechter 1Calvin Abdellah
Grensrechter 2David Van Loo

Verloop

• 11'
     0-1   GOOOAALLL

Lambrechts
    spelerVC Mortsel OG
     Lambrechts
  • 32'
     0-2   GOOOAALLL

Verstraeten
     Verstraeten
  • 36'
     1-2   GOOOAALLL
    KSV Bornem
    spelerKSV Bornem
  • 44'
    Schoelynck
  • 46'
    KSV Bornem
  • 50'
    KSV Bornem
    Zouheir Saih
    speler
    KSV Bornem
  • 78'
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
    speler
    KSV Bornem
  • 84'
    speler
    Vervloet
    speler
    Vervloet
  • 85'
    KSV Bornem
    Vinnie Frans
    speler
    KSV Bornem
  • 88'