3 - 6

KFC Ranst

Eerste elftal |  zondag 01 mei 2022 om 15u00  | Speeldag 30 - Competitie

Verslag

De laatste wedstrijd van het seizoen was voor het jonge KSV Bornem, ondanks het verlies, nog een aangename en vrij evenwichtige partij. Met liefst 9 tieners bood KSVB zeer degelijk weerwerk aan het ervaren (slechts 2 tieners) FC Ranst. Van de meeste jongeren was er voor Nieuwjaar nog geen sprake, maar ze weerden zich fel. Het eerste kwart van de wedstrijd was zelfs voor Bornem dat in de 17’ op voorsprong kwam toen El Madani de snelle Bigdad in het straatje stuurde en die raak trof . Amper 3 minuten later belandde een lob van Bigdad jammer genoeg op de lat, en weer 2 minuten later moest doelman Goris een schot van hem in hoekschop duwen. Het had dus beslist méér dan 1-0 kunnen zijn alvorens Beenens met een afgeweken schot de gelijkmaker lukte. Toen het er naar uit zag dat het 1-1 zou zijn bij de rust, werd KSVB twee keer in drie minuten verrast door een Ranstse counter via de snelle Jansen.

Na de pauze sloeg het jonge Bornem echter nogmaals terug met een doelpunt van El Madani. Helaas werd die 2-3 al snel tenietgedaan toen de 16-jarige doelman Schoeters de bal uit zijn handen liet glippen. Ook het volgende doelpunt had vermeden kunnen worden want onnodig balverlies werd direct afgestraft. Maar ook KSVB kon nog eens scoren toen de snelle Bigdad de bal onder de keeper binnen schoof. Het slotakkoord was een verre knal van Rymen die de eindstand op 3-6 bepaalde. Alweer een zware nederlaag zou je kunnen zeggen, maar toch een goede prestatie met drie gemaakte goals (hoe lang was dat niet geleden). Daarmee is het doek van 1ste provinciale gevallen voor KSV Bornem, mits deze jongeren wat te omringen met enkele ervaren spelers kan het volgende seizoen zeker leuker worden.