REGISTREREN

KSV Bornem haalt 10 op 12 in Beker van Antwerpen

29-08-2021

Eerste elftal

In de laatste groepswedstrijd voor de Beker van Antwerpen won KSV Bornem met 3-4 op het veld van FC Lint. Lint ging met een 1-0 ruststand de kleedkamers in maar in het laatste half uur van de wedstrijd kregen de toeschouwers een waar spektakel te zien. In enkele minuten tijd brachten Zarouali en Bigdad KSV Bornem op voorsprong. Zo'n 4 minuten voor affluiten leken opnieuw Bigdad en Yilmaz de partij te beslechten. Toch werd het nog spannend wanneer Lint in de laatste 2 minuten nog 2 maal wist te scoren.

Door deze overwinning sluit KSV Bornem de groepswedstrijden van de Beker van Antwerpen af met een mooie 10 op 12. Op die manier eindigt KSV Bornem in zijn groep op een 7de plaats op 24 ploegen. Jammer genoeg net buiten de prijzen. De eerste 4 ploegen bekeren verder in het tornooi voor de Beker van Antwerpen en nemen volgend seizoen deel aan de Beker van België. Ook de beste 5de en beste 6de uit de groep van KSV Bornem en de andere groep met 1ste en 2de Provincialers plaatsen zich voor de Beker van België. In de andere groep had KSV Bornem met zijn 10 punten zowaar op een tweede plaats geëindigd. Nu is het doelsaldo net onvoldoende om bij de eerste 6 te eindigen. Jammer maar helaas.
KSV Bornem kan volgend seizoen enkel deelnemen aan de Beker van België indien het dit seizoen zou promoveren naar de derde amateurklasse.