Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN   

 

Guido Braet wint Prono EK 2021


13-07-2021

SupportersclubWe kregen een EK 2021 met heel wat verlengingen en strafschoppen. De 212 deelnemers van de pronostiek EK 2021 zagen op voorhand België (41%) en Frankrijk (bijna 35%) als grote favorieten in de eindwinst. Beide landen verlieten vrij snel het tornooi waardoor we een minder voorspelde winnaar kregen. Slechts 7% van de deelnemers hadden gegokt op Italië als kampioen.

In het individueel klassement was er vooral bij de familie Braet afgelopen zondag onvermijdelijk gejuich waar te nemen. Guido Braet werd de winnaar van onze pronostiek (201 punten)! Onze ex-speler Thomas Braet werd tweede met 196 punten. Voor de derde plaats was er een ex aequo tussen Kevin Van Dessel en Michel Ophalvens (beiden 193 punten). Kevin benaderde de schiftingsvraag iets dichter waardoor hij op de derde plaats eindigt. Een welgemeende proficiat aan de winnaars die hun mooie geldprijs nog deze week op hun bankrekening mogen verwachten.

Met een enorme voorsprong van 58 punten bekroonde 'Sfeerwinners Capelderij' (848 punten) zich tot beste team. De 'familie Janssens' kreeg het nakijken (790 punten). Sfeerwinners Capelderij mag onder zijn teamleden een wijn/biermand ter waarde van 50 euro verdelen, geschonken door AsterX Dranken te Bornem, waarvoor dank!

Het WK in Qatar kondigt zich eind volgend jaar reeds aan. In principe zal supportersclub Geel-Rood er ook dan weer staan met een nieuwe pronostiek. We hopen jullie alvast opnieuw te mogen begroeten.

De prono's, statistieken en klassementen blijven nog even raadpleegbaar via www.geel-rood.be/ek2021 waar ze eveneens downloadbaar zijn in pdf-bestanden.
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws