Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Welkom thuis Gilles & Bram! Reeds 14 blijvers


10-02-2021

Eerste elftalKSV Bornem maakte de voorbije weken reeds flink zijn huiswerk voor het seizoen 2021/2022. Van de huidige kern verlengden reeds 14 spelers hun overeenkomst. En twee ex-KSVB'ers uit eigen gemeente keren terug naar hun heimat!

Gilles De Sager is een rasecht jeugdproduct. Hij doorliep alle jeugdploegen van KSV Bornem en werd in het seizoen 2019/2020 kapitein van het eerste elftal. Dit seizoen kwam hij uit voor Delta Londerzeel. Door corona kon hij slechts enkele wedstrijden andere lucht opsnuiven maar keert nu toch terug naar de club van zijn hart. 

Bram Verhavert kreeg eveneens de voetbalmicrobe te pakken bij KSV Bornem, zijn allereerste club. Op zijn 6 jaar ging hij zijn geluk beproeven bij SK Lierse. Als 15-jarige bengel keerde hij terug naar zijn thuisfront KSV Bornem waar hij het tot de beloften schopte. Nadien vergaarde hij heel wat ervaring in de Provinciale reeksen bij onder andere Tisselt, Hingene, Branst, Puurs, Kallo en Waasmunster. De net 31-jarige Bram brengt heel wat ervaring mee naar het Breeven.

Welkom terug Gilles en Bram !

Naast Gilles en Bram die het huis al kenden gaven ook reeds 14 andere spelers het vertrouwen aan KSV Bornem. Ze verlengden hun contract in het Breeven met een extra seizoentje:
- Thomas De Clercq
- Kevin De Man
- Mehdi El Hajaoui
- Redouane El Hajaoui
- Redan El Madani
- Souhaib Elouargahi
- Mehmet Kizilboga
- Nathan Pepermans
- Steve Van den Mooter
- Tibo Vanmeulder
- Nyarko Williams
- Ferhat Yilmaz
- Souhail Zarouali
- Yassir Zgaoui

Bedankt voor jullie vertrouwen boys!

KSV Bornem blijft de voorkeur geven aan jonge spelers uit de buurt. Gesprekken met andere spelers zijn nog lopende.
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws