Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Wijnactie Geel-Rood in samenwerking met jeugd KSVB


06-09-2020

AlgemeenUPDATE 28/09: wegens succes verlengd!
Bestellen kan nog tot ten laatste 8 oktober 2020


Nu de bal terug eindelijk terug rolt,  zijn we ook heel blij dat onze kantine opnieuw geopend is, mits inachtneming van de Covid19 reglementering.

We hoeven u niet te vertellen dat een kantine die noodgedwongen zes maanden gesloten bleef, voor een flinke deuk in onze budgettering heeft gezorgd. Om de kassa van de jeugdwerking opnieuw wat te vullen, heeft Supportersclub Geel-Rood samen met het jeugdmanagement een Corona-proof initiatief opgezet. 

Omdat we er van overtuigd zijn dat er heel veel mensen met goede smaak zijn bij onze supporters, spelers en sympathisanten hebben we voor een bijzonder interessante wijnactie gekozen. Helemaal ten voordele van de jeugdwerking! 

We hopen dat jullie met z’n allen mee willen helpen door bij familie en/of vrienden te polsen of ze interesse hebben in het aankopen van één of meerdere flesjes wijn. Bestelling kan je via www.geel-rood.be/wijnactie

Graag de bestellingen ten laatste tegen 8 oktober bezorgen. In de eerste helft van oktober organiseren we het afhaalmoment. De exacte datum wordt nog gecommuniceerd.

We verkopen wijntjes van het merk Vonkel Fontein die we dankzij AsterX Dranken uit Bornem aan een bijzonder aantrekkelijke prijs kunnen verkopen.

Er is keuze uit: rode (Shiraz Cabernet-Sauvignon), witte (Chenin Blanc Muscat d’Alexandrie) en rosé wijn in 75cl flessen:
- 1 fles 75cl (wit of rood of rosé) - €7/fles
- 3 flessen 75cl (trio van wit + rood + rosé) - €20/trio
- 1 doos van 6 flessen 75cl (wit of rood of rosé) - €35/doos

We hopen op een massale verkoop!

Namens Supportersclub Geel-Rood en namens alle jeugdspelers van KSV Bornem -  Heel erg  bedankt!

LINK:
bestelformulier wijnactie

 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws