Er werden ondertussen terug enkele versoepelingen doorgevoerd in het Corona-beleid. Wij geven graag mee hoe we hier als club mee omgaan:

- Personen die zich niet goed voelen en/of COVID-19 symptomen, blijf thuis! 
- Mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar
- Het mondmasker mag af voor spelers, trainers en afgevaardigden tijdens de wedstrijd en tijdens de trainingen
- Iedereen is verplicht zijn handen grondig te ontsmetten er is op verschillende plaatsen ontsmettingsmiddel aanwezig
- Een maximum van 400 toeschouwers is toegelaten
- Alle spelers dienen eigen drinken te voorzien

Gebruik van kleedkamers en douches:
- Wedstrijden: Spelers komen in voetbaluitrusting naar de club. Er wordt een kleedkamer aangewezen. Probeer daar zo weinig mogelijk tijd door te brengen. Geef tactische richtlijnen  en besprekingen bij voorkeur buiten.
- Na de wedstrijd kan er wel gedoucht worden, maar men dient dit gespreid te doen (max 3 personen tegelijk onder de douche).
- Trainingen: Er kan voorlopig niet gedoucht worden na de training tot en met U9. Probeer zo veel mogelijk thuis te douchen. Indien erg bezweet of nat door regen, kan het eventueel wel. … Ook hier geldt max. 3 personen tegelijk onder de douche.  Douchen is dus niet verplicht!

Onze kantine (meldingsplicht) valt onder de horeca-regels en is geopend:
- men komt binnen met mondmasker, ontsmet de handen en neemt plaats aan een vrije tafel en blijft daar ook aan zitten. Deze tafels worden na elk gebruik ontsmet en aan tafel mag het mondmasker af
- registratie is verplicht ofwel via QR-code (op de stickers in de kantine/tafels) ofwel via invullen van een document dat men kan bekomen aan de toog
- bestellen aan de toog tijdens weekdagen/trainingen. Tijdens wedstrijddagen zijn er voldoende medewerkers. Bestellen aan tafel op deze dagen aub.
- de tafels in de kantine zijn zo geplaatst dat er max 10 personen aan een tafel mogen zitten
- tussen de tafels is veiligheidshalve minimaal 1,5 meter ruimte voorzien - tafels en stoelen worden niet verschoven

Als bestuur van KSV Bornem vertrouwen wij er op dat zowel eigen spelers, supporters als onze tegenstanders zich keurig gedragen en zich aan de opgelegde regels houden. We rekenen op uw gezond verstand. Enkel op deze manier kunnen we blijven voetballen.

Alvast bedankt voor uw inspanningen!