Onze A-kern zal op 11 augustus de trainingen hervatten onder zo veilig mogelijke omstandigheden. Er zal getraind worden in groepen van maximaal 10 spelers en de trainingen zullen contactloos doorgaan. De kleedkamers blijven gesloten.

Onze jeugdploegen tot en met U17 zijn sinds 27 juli opnieuw aan het trainen, eveneens onder de veilige coronamaatregelen.

Aan spelers die terugkeren uit vakantie van buiten Europa of uit oranje/rood gebied binnen Europa hebben we uitdrukkelijk gevraagd om zich te laten testen en 14 dagen in quarantaine te blijven.

Voor de provincie Antwerpen geldt ook dat er bij de jeugd alvast geen oefenwedstrijden gespeeld mogen worden.

Voor het overige herinneren we u graag aan het volgende. Laten we er met z'n allen voor zorgen dat we kunnen blijven trainen! 

- De kleedkamers zullen niet geopend worden voor de jeugdploegen, dit alvast tot 15/08. We herevalueren dit opnieuw tegen die datum. Dat betekent in voetbaloutfit aankomen op de club. Zorg eventueel voor een droge t-shirt en/of trainingsvest die je na de training kan aantrekken. 

- Het desinfecteren van de handen is nog steeds verplicht. We plaatsten dispensers met desinfecterende handgel aan de ingang van onze club, alsook aan de toiletten.

- Breng een gemarkeerde drinkbus mee die je thuis al gevuld hebt.

- Wie zich ziek voelt of symptomen vertoont, blijf thuis! (wel tijdig melden aan de trainers aub).

- De kantine zal voorlopig, helaas niet geopend zijn.

- Aangezien Het Breeven een openbaar domein is, kunnen we toeschouwers niet verbieden om aanwezig te zijn in 'Het Breeven'. Maar we vragen uitdrukkelijk om met heel veel gezond verstand en verantwoordelijkheid hier mee om te gaan en zeker niet bij elkaar te gaan staan / handen geven / kussen / ... . Het is ondertussen ook verplicht om een mondmasker te dragen!

Uiteraard volgen we de situatie op de voet en proberen we jullie zo snel mogelijk te informeren bij nieuwe ontwikkelingen.

Draag zorg voor elkaar. Wij rekenen op het gezond verstand van al onze spelers, trainers, ouders, supporters, zodat we op een veilige manier onze favoriete sport kunnen blijven beoefenen.
 
Alvast heel erg bedankt!