Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN   

 

Corona-richtlijnen start trainingen 27 juli


27-07-2020

JeugdCORONA-situatie 27/07/2020 10u30

Vanavond (maandag 27/07/2020) starten de trainingen voor middenbouw en bovenbouw voor het seizoen 2020-2021. De recente stijging van de Corona-cijfers zorgt ervoor dat de opstart anders dan anders zal zijn, maar we gaan er alles aan doen om de trainingen te kunnen laten plaatsvinden in de meest veilige omstandigheden. 

- De kleedkamers zullen niet geopend worden voor de jeugdploegen, dit alvast tot 15/08. We herevalueren dit opnieuw tegen die datum. Dat betekent in voetbaloutfit aankomen op de club. Zorg eventueel voor een droge t-shirt en/of trainingsvest die je na de training kan aantrekken. 

- Het desinfecteren van de handen is nog steeds verplicht. We zorgen voor dispensers met desinfecterende handgel aan de ingang van onze club, alsook aan de toiletten.

- Breng een gemarkeerde drinkbus mee die je thuis al gevuld hebt.

- Wie zich ziek voelt of symptomen vertoont, blijf thuis! (wel tijdig melden aan de trainers aub).

- De kantine zal voorlopig, helaas niet geopend zijn.

- Ondertussen verspreidde Vlaams Minister van Sport Ben Weyts een richtlijn, waarin omschreven wordt dat toeschouwers niet toegelaten zijn bij sportwedstrijden/trainingen. Aangezien Het Breeven een openbaar domein is, kunnen we toeschouwers niet verplichten om niet aanwezig te zijn in 'Het Breeven'. Maar we vragen uitdrukkelijk om met  heel veel gezond verstand en verantwoordelijkheid hier mee om te gaan en zeker niet bij elkaar te gaan staan / handen geven / kussen / ... . Het is ook aangewezen om altijd een mondmasker bij te hebben/dragen in openbare domeinen. 

Uiteraard volgen we de situatie op de voet en proberen we jullie zo snel mogelijk te informeren bij nieuwe ontwikkelingen.
 
Draag zorg voor elkaar. Wij rekenen op het gezond verstand van al onze spelers, trainers, ouders, supporters, zodat we op een veilige manier onze favoriete sport kunnen blijven beoefenen.
 
Alvast heel erg bedankt

Namens het jeugdmanagement en de sportieve cel Jeugd KSV Bornem
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws