Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN   

 

Kledijpakketten jeugd seizoen 2020/2021


18-06-2020

JeugdOmwille van de nog steeds geldende corona-maatregelen, is het bijna onmogelijk om pasdagen te organiseren. Jeugdspelers kunnen via e-mail hun pasmaten van het kledijpakket voor het seizoen 2020/2021 doorgeven.

Er zijn twee documenten:

- Een pdf voor de spelers die volgend seizoen U5 (geboortejaar 2016) of U6 (geboortejaar 2015) zijn. Zij krijgen een beperkt kledijpakket omdat ze nog geen wedstrijden spelen.

- Een pdf voor de spelers die volgend seizoen bij U7 tot en met U17 spelen.

Mogen we vragen om alle gegevens in te vullen (het is een interactieve pdf dus invullen op de pc)! Graag ook de naam vermelden die op de kledij mag gedrukt worden. Dit is inbegrepen in het lidgeld. De ploeg is de ploeg waar je volgend seizoen zal spelen (U5-U17).

Daarna dient deze ingevulde pdf terug gestuurd te worden naar freevents@skynet.be.

Kledijpakketten worden pas besteld wanneer het volledige lidgeld betaald werd. Hetzelfde geldt voor trainen en wedstrijden spelen. Dit kan komend seizoen ook pas wanneer de betaling van het lidgeld geregeld werd (met uitzondering van U5-U6 die enkele weken mogen proeven van wat het voetbal is om dan te beslissen of ze lid worden).

Indien je wil beschikken over je kledijpakket tegen aanvang van het seizoen (eind juli / begin augustus) dienen de kledingmaten tegen ten laatste 28 juni doorgestuurd te worden.

Spelers die voor het eerst aansluiten bij de club (met uitzondering van U5-U6) zijn verplicht om in hun pakket een sporttas of rugzak te nemen. Spelers die opnieuw lid worden en nog een sporttas of rugzak van vorig jaar hebben, mogen in de plaats een sweater, regenvest of zip sweater bestellen. De basis kledijpakketten worden geleverd op de club!

Indien je bovenop het basis kledijpakket (dat in het lidgeld inbegrepen is) nog bijkomende zaken wenst te bestellen, dan kan dit via de webshop van de club (https://clubs.deventrade.com/be/ksv-bornem/clubcollectie). Je kan hier rekenen op mooie kortingen. Buiten de KSV-Bornem kledij kan je ook allerhande andere zaken bestellen en dit opnieuw met een mooie korting. Bijbestellingen dienen onmiddellijk betaald te worden en dienen tijdens de openingsuren ook zelf afgehaald te worden bij T-Press (Pedro Colomalaan 4 te Bornem)

Tot binnenkort

Met sportieve groeten
Het jeugdmanagement

LINK: kledijpakket U5 en U6 (.pdf)
LINK: kledijpakket U7 tem. U17 (.pdf)


 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws