De corona crisiscel van het Belgische Voetbal nam tijdens een virtuele meeting op donderdag 19 maart 2020 enkele belangrijke beslissingen in verband met het voetbal voor de komende weken.

Geen officiële matchen tot en met 30 april 2020
Alle wedstrijden van jeugd tot en met eerste elftal worden ten minste tot en met 30 april 2020 uitgesteld. De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in België de komende weken zal evolueren.

TRAININGEN, VOETBALKAMPEN en paastornooien
Collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad. Voor de periode erna zal de crisiscel de adviezen van de Veiligheidsraad opvolgen.
Daarnaast heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen en Paastornooien, te annuleren en dat minstens tot na de paasvakantie. Dit betekent tot en met 19 april.
Voor KSV Bornem betekent dit dus meteen een afgelasting van het Paastornooi en Paasstage.


Vanuit KSV Bornem en supportersclub Geel-Rood willen we alle supporters, spelers, sympathisanten veel moed wensen in de moeilijke periode waarin ons land en de wereld zicht bevindt. Voetbal is op dit moment even bijzaak.

Zorg goed voor jezelf en elkaar!