Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

KAA ES VEE BEE JEUGDDAG - uitdaging 1


14-10-2019

JeugdNog 3 weekjes slapen en het is zover… De KAA ES VEE BEE JEUGDDAG !!!

Op zondag 3 november geen chiro/scouts, geen namiddagje Playstation, geen huiswerk maken en ook geen familiebezoek !!! Alle jeugdspelers (en ouders, grootouders, trainers, sympathisanten,…) worden verwacht in een kolkend Breevenstadion !

Onder het motto “KAA ES VEE BEE daagt uit…” worden al onze jeugdspelers op de JEUGDDAG van 3 november uitgedaagd door de eerste ploeg in hun match tegen KFC EPPEGEM (aanvang 14.30u). Indien ze erin slagen de 3 uitdagingen tot een goed einde te volbrengen, organiseren de spelers van de eerste ploeg een heuse pannenkoekenbak voor de jeugd !

Vandaag UITDAGING 1 in de reeks van 3.

Om een match te winnen heb je supporters nodig. Daarom heeft speler Redan El Madani een bijzonder verzoek in onderstaand filmpje !

En voor de voetbaldummies onder ons: “Spionkop” betekent “georganiseerde groep supporters die hun club op luidruchtige wijze (zoals door het zingen van liedjes) aanmoedigt.”

Naast de 3 uitdagingen is er randanimatie met een voorwedstrijdje van onze U8 en U9 tegen KSV Branst en mogen de allerkleinsten mee het Heilige gras van het Breeven betreden samen met de spelers van de eerste ploeg ! Uiteraard zullen jeugdkantine, cavabar en hamburgerkraam geopend zijn voor deze wedstrijd !!! Verdere info volgt !

Volgende week in “KAA ES VEE BEE daagt uit…” : uitdaging 2 met kapitein Gilles De Sager in de hoofdrol !!!

Allen op 3 november als één man achter KAA ES VEE BEE !!!


 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws