Net zoals vorige jaren organiseert KSV Bornem t.v.v. de jeugdwerking een vlaaien- en wafelslag. Met deze opbrengst wordt er extra trainingsmateriaal aangekocht en bieden wij in de wintermaanden indoortrainingen aan voor onze jeugdspelers.

Er is keuze uit een rijstvlaai, appelvlaai, abrikozenvlaai, kriekenvlaai of nougatinevlaai, alsook vanillewafels en chocoladewafels. (bestelformulier onderaan deze pagina)

De bestellingen kunnen, samen met het gepaste geld, bezorgd worden aan de trainer/afgevaardigde van de ploeg, Tom Maetens (TVJO) of aan de kantineverantwoordelijke. De bestelformulieren dienen bij ons ten laatste op woensdag 6 november 2019 toe te komen.
De vlaaien zullen door de jeugdspeler (of de besteller) zelf dienen afgehaald te worden in de grote kantine op woensdag 20 november 2019 tussen 17u00 en 21u00.

De ploeg die het meeste vlaaien en/of wafels verkoopt (we berekenen het gemiddelde per speler, aangezien niet zelfde aantal spelers per ploeg) gaat met de ganse ploeg naar de wedstrijd van KV MECHELEN – KV OOSTENDE in het weekend van 20 december!! Ook voor de 3 best verkopende spelers voorzien we een leuke prijs (méér info in de loop van de verkoop!). De winnende ploeg en de 3 topverkopers zullen hun prijs in ontvangst nemen vóór de wedstrijd van onze eerste ploeg tegen Olsa Brakel op 1 december.

We danken jullie voor jullie steun en medewerking!

Met sportieve groeten,
Het jeugdbestuur van KSV Bornem

Handige tip:
De verse vlaaien zijn voor 8 personen en kunnen ook diepgevroren worden!
De wafeldozen (vanille en chocolade) zijn 700gr en de wafels (20 st) zijn individueel verpakt.

LINK: bestelformulier (.pdf)