Op zondag 1 september 2019 gaat de eerste editie van de Dag van de Bornemnaar door. KSV Bornem zal met een standje aanwezig zijn waar u heerlijke spaghetti (ook veggie) kan verkrijgen.

De Dag van de Bornemnaar gaat door in het Breeven op zondag 1 september 2019 van 12u tot 19u.

Gemeente Bornem zorgt de hele namiddag voor animatie voor jong en oud. Zo komt er een reuzegroot evenementendorp van meer dan 600 m² aan springkastelen, zijn er grime-en kappersstanden, kan je je laten vereeuwigen in een karikatuur, leer je allerlei circustechnieken of kan je zelfs koning worden voor 1 minuut.

Wist je dat je die dag gratis gebruik maakt van alle gemeentelijke sportactiviteiten? Dat betekent dus gratis zwemmen, minigolfen, petanquen, padel spelen, enz. Maar ook de Bornemse sportverenigingen doen mee en laten je kennismaken met judo, basketbal, badminton, volleybal, wielrennen… en je mag zelfs autootjes besturen op afstandsbediening.

Er is een hoofdpodium met om 14 uur de Ketnetband, om 17 uur Les Copines en tussendoor zijn er allerlei optredens van Bornems talent, zoals An-D uit the Band, JP en Englar.

Ook treedt de Bornemse harmonie op, in het muziekdorp, samen met Villa Viola, Zingen onder de douche en de dansvereniging The Young Bouncers. 

Heel de dag staat in het teken van de Bornemse verenigingen. Meer dan 30 verenigingen schreven zich in en bieden allerlei voeding en drank aan. Alle opbrengsten zijn voor hen. Uiteraard kan je ook kennismaken met hun werking. 

Als surprise act sluiten wij die dag af met een mooi spektakel om 19 uur. Wil je weten wat dat is? Kom dan zeker langs op zondag 1 september 2019 tussen 12 en 19 uur. Het wordt een knotsgekke dag die je niet wil missen!

U brengt toch ook een bezoekje aan de stand van KSV Bornem?