REGISTREREN

Beloften zetten indrukwekkende reeks neer !

16-02-2019

Beloften

In dit belangrijke weekend voor ons A-elftal, speelden op vrijdagavond onze Beloften op het veld van FC Betekom. De thuisploeg beschikt over een prachtig kunstgrasveld in een mooie accommodatie.

Onze jongens zetten een sterke collectieve prestatie neer met geen enkele zwakke schakel. Vlotjes voetballend naar de 0-1 via Rik Verbiest en na enkele individuele foutjes kwam Betekom even terug in de wedstrijd. Maar dan schakelde de ploeg opnieuw een versnelling hoger en meteen na de gelijkmaker prikt Rik Verbiest op aangeven van Yuran Da Cunha de 1-2 binnen. Betekom komt vanop de stip op gelijke hoogte na een trap van Gilles De Sager op de neus van de Betekomse aanvaller: 2-2. Voor KSV Bornem opnieuw het signaal om door te drukken en wanneer Tibo Van Meulder in de 16 wordt gepakt zet Yuran Da Cunha de strafschop feilloos om: 2-3.

In de tweede helft zet Bornem de thuisploeg helemaal vast, enkele mooie kansen worden nog de nek om gedraaid. Maar op aangeven van Zouheir en Jihaad loopt Rik Verbiest in de 68ste minuut alweer zijn derde tegen de touwen: 2-4. De jongens vinden dit voldoende en controleren de partij met een vlotte balcirculatie en af en toe een tegenprik zonder kansen weg te geven.

De ploeg van coach Danny De Sager staat nu reeds 12 wedstrijden op rij zonder nederlaag en won de laatste 7 wedstrijden op rij met een mooie 5de plaats als beloning!

De komende twee weken worden belangrijk om te zien wat onze jongens echt mogen ambiëren.
De komende twee zaterdagen ontvangt KSV Bornem de nummers 1 en 2 uit het klassement. Volgende week zaterdag 23 februari om 15u00 leider Tienen (die hen de laatste nederlaag toediende op 26 oktober 2018), de week nadien gevolgd door het bezoek van Woluwe-Zaventem.

Onze jongens zijn er echt op gebrand om hun reeks verder te zetten. Let op gasten want mooie liedjes duren ………………….