03-02-2019

Beloften

Het A-elftal genoot dit weekend van een voetbalvrij weekend. De beloften daarentegen moesten wel vol aan de bak en deden dat uitstekend!

Voor de troepen van coach Danny De Sager stond er op vrijdagavond 1 februari een uitwedstrijd op het veld van Diegem gepland, een club met een top jeugdwerking. Dit straalt ook af op hun beloftenelftal. Diegem beschikt over een ploeg met technisch vaardige spelers tegenover een matuurder KSV Bornem.

KSV Bornem klom in Diegem op een 0-2 voorsprong via doelpunten van Rik Verbiest en Ryan Bantu. Onze ploeg speelde een goede eerste helft en moest pompen in de tweede helft.
Thuisploeg Diegem was de betere ploeg maar KSV Bornem won op karakter en dat is een gave. Na deze winst blijven onze jongens ongeslagen sinds 26 oktober 2018 en klimmen ze zelfs op naar de 5de plaats in het klassement en hebben zo de top 3 in het vizier.
Al zei een toptrainer ooit "elke week dat je wint is een week dichter bij de nederlaag". Aan de gasten om dit van week tot week uit te stellen.

Volgende week zaterdag 9 februari komt Eppegem op bezoek in het Breevenstadion. Aftrap om 15u00. Een goed moment om onze jonge gasten eens aan het werk te zien.