Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Familiedag zorgde voor leuke namiddag en avond


29-07-2018

SupportersclubLINK: foto's familiedag

Op een aangename zomerse zaterdag sloegen KSV Bornem, jeugd, A-kern en supportersclub Geel-Rood de handen in elkaar voor een zeer geslaagde eerste Familiedag.

Iedereen was vanaf 16u welkom aan de kleine kantine voor volksspelen, springkasteel en penaltytornooi. Sport en spel voor jong en oud in het gezelschap van onze mascotte Beurmpie.

Heel wat medewerkers van KSV Bornem kregen versterking van de A-kern die een voortreffelijke inzet toonde tijdens onder andere de tap en het bakken van de meer dan 300 stukken vlees. Met een 125-tal mensen die aanschoven aan de BBQ mocht dit alvast een succes genoemd worden. De masterchefs toonden hun kunnen aan de hete kolen.

Ook de Bornem Gin, die voor het eerst kon geproefd worden, viel enorm in de smaak. De meningen waren alvast unaniem positief. De Gin zal voortaan ook in de kantine verkrijgbaar zijn en wie er niet genoeg van krijgt die kan alvast een fles meenemen naar huis.

Rond 20u30 ruilden de aanwezigen het zonnetje even in voor de Ploegvoorstelling in de jeugdkantine. Het werd andermaal een leuke afwisselende show waarin alle spelers werden voorgesteld. Achteraf kon iedereen alvast een spelersoverzicht en speelkalender mee huiswaarts nemen (voortaan ook verkrijgbaar in de kantines).

De afwezigen hadden opnieuw ongelijk, zoveel is duidelijk. Conclusie mag duidelijk zijn: deze familiedag is absoluut voor herhaling vatbaar en hét bewijs dat samenwerking binnen de club tot zeer leuke namiddagen en avonden kan leiden.

 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws