Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Slotfeest met frietkraam op zondag 29 april


06-04-2018

SupportersclubOp zondag 29 april 2018 speelt KSV Bornem zijn laatste wedstrijd van het seizoen op het veld van FC Gullegem. Aansluitend op de wedstrijd (18u45) organiseert supportersclub Geel-Rood een Slotfeest in de kleine kantine van KSV Bornem.

Geel-Rood zorgt voor een frietkraam (vanaf 18u45) zodat leden van Geel-Rood in een leuke sfeer kunnen genieten van GRATIS friet en snacks à volonté! Niet-leden zijn uiteraard ook welkom voor de prijs van amper 5 euro. Op voorhand inschrijven is niet verplicht.

Aansluitend op dit gezellige samenzijn start om 20u45 (stipt) de slotshow die ongeveer 30 tot 45 minuten zal duren. Tijdens deze show blikken we terug op het afgelopen seizoen, nemen we afscheid van de vertrekkers en belonen we de winnaars van de pronostiek en ‘supporter van het jaar'. Als apotheose wordt de Bornemse Gouden Schoen uitgereikt.

Voor deze verplaatsing naar Gullegem wordt (bij voldoende interesse) eveneens een supportersbus voorzien (vertrek om 13u00 op parking KSV Bornem) met gratis tombola (altijd prijs!) voor iedere busreiziger.

Laat ons allen samen de laatste wedstrijd in 2de Amateurklasse bijwonen met de supportersbus en dit seizoen in schoonheid afsluiten met een frietje en slotshow.

Iedereen welkom! 
 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws