Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Overleg zet neuzen opnieuw in zelfde richting


15-03-2018

SupportersclubNaar aanleiding van de jammerlijke gebeurtenissen van voorbije zaterdagavond in Torhout uitten heel wat KSVB-supporters hun ongenoegen over het gedrag van onze hoofdtrainer Robby Buyens. Vanuit bestuurskant was er ontgoocheling over de woorden die de trainer mocht ontvangen vanuit supporterskant. Supportersclub Geel-Rood vroeg zaterdagavond meteen aan het KSVB-bestuur om in te grijpen. Dit leidde uiteindelijk tot een gesprek dat woensdagavond plaats vond.

Op dit gesprek was een vertegenwoordiging aanwezig van het KSVB-bestuur, sporttechnische commissie (nemen beslissingen over het sportieve zoals transfers), de trainersstaf en supportersclub. Er werd duidelijk gesteld dat zulke situaties niet horen op en naast een voetbalveld. Deze randactiviteiten horen niet bij het voetbal en zijn een club als KSV Bornem onwaardig. Robby en de supportersgroep beseffen dat deze reacties ongehoord zijn. Robby wil zich oprecht verontschuldigen naar alle medewerkers en supporters die zich door zijn uitlatingen geraakt voelen. In omgekeerde richting verontschuldigt het bestuur van de supportersclub zich in naam van de supporters voor uitlatingen aan zijn adres. Net zoals de volledige trainersstaf heeft Robby een immens respect voor alle supporters en medewerkers die steeds de ploeg en de club op een positieve manier steunen.  Dat dit voorbije zaterdag tijdens het laatste half uur wedstrijd niet tot uiting kwam was mede het gevolg van enkele aanslepende feiten. Door schorsing en ziekte van een aantal spelers (zoals Rodrigues, Verbiest, El Mseddak) waren de aanvallende wisselmogelijkheden beperkt. De wissel van Laurens was een afspraak met de kiné, Stef kwam terug uit blessure en kon nog geen volle 90 minuten aan.

Op het gesprek maakte de spelersgroep eveneens duidelijk dat ze nog steeds voor de volle 100% achter de trainersstaf en Robby in het bijzonder staan. De trainingen zijn van een zeer hoogstaand niveau, de trainers werken enorm hard om week na week de spelers opnieuw op te peppen na de zoveelste verlieswedstrijd. Robby en zijn team hebben het aangedurfd om met een zeer jonge onervaren team te starten op het hoge niveau van tweede amateurklasse. Uit de spelersgroep komt enkel en alleen maar lof voor de manier van werken van de trainersstaf. Verder benadrukken de spelers dat ze het super vinden om zo’n trouwe groep supporters te hebben die er wekelijks staan om de ploeg aan te moedigen.

Ook voorzitter Harry Van Houteghem benadrukte dat supporters zeer belangrijk zijn en voor eeuwig aan een club gebonden zijn en dat de trainersstaf goed en prima werk levert en ze hiermee verder willen.
KSV Bornem kende dit seizoen een woelige periode. Er was een leegloop in de spelerskern, de financiële problemen en borgstelling van de gemeente. De toekomst van KSV Bornem is op dit moment de allergrootste prioriteit. Hiervoor is het echter noodzakelijk dat alle partijen (bestuur, spelers, trainers, medewerkers, sponsors, supporters, …) op dezelfde lijn zitten. Echter is er ook het menselijke aspect dat een zeer belangrijk gegeven is. Iedere mens is verschillend, iedereen reageert anders op een nederlaag of tegenslag. Het is belangrijk dat we luisteren naar elkaars mening en misverstanden snel uitpraten. In het belang van de toekomst van KSV Bornem heeft het geen zin om elkaar tegen te werken.

De trainersstaf vindt het zeer belangrijk om terug in dezelfde lijn te zitten met iedereen. Heb je nog vragen bij dit hele gebeuren? Robby en zijn team willen je graag persoonlijk uitnodigen om dit als volwassen mensen te bespreken. Dit kan reeds vanavond (donderdag 15 maart) om 21u in de kleine kantine (na training). Spreek hen bij vragen gerust aan, of richt je tot het bestuur of supportersclub Geel-Rood. In het belang van de club, in het belang van de toekomst.
Dankjewel!
 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws