Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Nieuwjaarsreceptie met blik op 2018


13-01-2018

AlgemeenLINK: foto’s Nieuwjaarsreceptie

Een mooie publieke opkomst zorgde voor een aangename Nieuwjaarsreceptie in de jeugdkantine op vrijdag 12 januari 2018.

Na een woordje van burgemeester Luc de Boeck werd kersvers voorzitter Harry Van Houteghem voorgesteld aan het publiek. Harry bedankte in naam van het voltallige bestuur het gemeentebestuur van Bornem voor het vertrouwen en de kans die KSV Bornem hierdoor krijgt. De schulden zo snel mogelijk wegwerken en de jeugd volop kansen geven blijven stokpaardjes voor dit vernieuwde KSV Bornem. Harry had duidelijk zijn speech grondig voorbereid en deed onder andere een oproep naar jeugdspelers en hun ouders om het eerste elftal zoveel mogelijk te komen aanmoedigen.

Er werd even tijd gemaakt om de nieuwe spelers voor te stellen aan het publiek. Mohamed Alouachi deed zijn best om in het Nederlands te antwoorden, voor aanvaller Daniel Rodrigo De Oliveira bleef het bij Engels. Beide nieuwkomers lieten een enthousiaste en aangename indruk.

Supportersclub Geel-Rood bekroonde Hervé Telen als ‘Beste speler van de heenronde'. Stef Laurens (nummer 3) ontbrak wegens studies. Ruben Coppens (nummer 2) benadrukte terecht dat niet enkel de nieuwkomers er alles zullen aan doen om het behoud te verzekeren maar dat dit samen zal gebeuren met alle spelers die reeds een half seizoen het beste van zich gaven. Een absoluut correcte aanvulling Ruben!

Een grote dank was er voor de vele vrijwilligers die dagelijks in de weer zijn voor dit KSV Bornem. Dankjewel allemaal!

De organisatie van deze Nieuwjaarsreceptie lag voor een groot deel in de handen van Bert Janssens. Hij kreeg onder andere de hulp van een mooi aantal beloftenspelers die tap en hapjes verzorgden. Na hun training vervolledigde de A-kern de troepen.
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws