Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

KSVB zondag naar het kunstgras van Olsa Brakel


02-11-2017

Eerste elftalTot nog toe verliep het seizoen van KSV Bornem min of meer zoals enigszins verwacht (eerst slechts 1 op 15 tegen sterkere ploegen) en ook verhoopt (daarna een verdienstelijke 7 op 12 tegen ploegen uit de rechterkolom). Met bijna 1/3de van de competitie achter de rug is de vrees van als het zwak broertje te worden beschouwd al wat weggeëbd. Al zal het moeilijk blijven om het behoud te realiseren, intussen is wel duidelijk dat er nog een vijftal ploegen niet echt béter zijn dan KSVB. Eens het gebrek aan ervaring kan weggewerkt worden, zit er nog beterschap in. Blijkbaar moet er vooral vermeden worden van op achterstand te komen. Dat gebeurde namelijk in 7 van de 9 wedstrijden en daarvan gingen er toch 5 verloren. Positief daar tegenover is dat die 2 keer dat Bornem zélf op voorsprong klom, het die ook niet meer af gaf en telkens met 1-0 won. Eerst op voorsprong komen is dus de boodschap voor de laatste wedstrijd van de eerste periode die zondag wordt gespeeld.

Maar dat wordt in principe wel weer een lastige verplaatsing: Olsa Brakel werd vorig seizoen met haast dezelfde kern immers mooi 6de. Momenteel staat die club echter 9de met 4 punten méér dan KSV Bornem (na een toonbeeld van evenwicht: 3 zeges, 3 gelijkspelen en 3 verliezen), scoorde ze 2 doelpunten méér en kreeg ze er 3 minder binnen dan KSVB. Cijfers die dus alvast in het voordeel van de thuisploeg spreken. Als een bijkomend voordeel wordt ook hun kunstgrasveld beschouwd, al bleek dat dit seizoen nog niet echt. Vijf thuismatchen leverden hen drie gelijkspelen op, één zege (tegen Winkel Sport) en ook één nederlaag (tegen kopploeg Rupel Boom). Olsa Brakel geniet dus toch enig voordeel, maar als Bornem terug van eigen sterkte uitgaat is het allicht niet kansloos. Het zal weliswaar Jente Hermans (geelgeschorst) en Ruben Coppens (1 speeldag rode schorsing) moeten missen, maar daar staat de terugkeer van Hervé Telen (al goed voor 3 goals) tegenover na een gele schorsing.


Gezamenlijke bus spelers en supporters
Voor deze verplaatsingen leggen KSV Bornem en supportersclub Geel-Rood opnieuw een gezamenlijke bus in. Info en inschrijvingen via volgende link: supportersbus Olsa Brakel
 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws