Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Stickeralbum KSV Bornem: praktische info


19-10-2017

JeugdKSV Bornem brengt een stickeralbum uit waarbij alle spelers, supporters en sympathisanten de mogelijkheid hebben om stickers te verzamelen én te ruilen. Wie slaagt erin om als eerste zijn of haar album vol te krijgen?

Lancering 25 oktober 2017
Iedereen is van harte welkom op de officiële lancering op woensdag 25 oktober 2017 vanaf 18u00 in de grote kantine. In aanwezigheid van onze mascotte ‘Beurmpie’ kan je een gratis stickeralbum afhalen en de eerste stickers aankopen.

Stickeralbum
Het album is de basis van deze actie. Hierin kleef je de verzamelde stickers. Kon je er niet bij zijn op 25 oktober, dan kan je nadien jouw stickeralbum nog afhalen in de kleine kantine.

Stickers
De felbegeerde stickers kunnen aangekocht worden voor de prijs van 1,25 euro per pakje van 6 stickers. Deze zijn te koop in de grote kantine, kleine kantine en bij V-Press (Boomstraat 31 te Bornem).

Ruildagen
KSV Bornem zal vermoedelijk ruildagen organiseren waarop je jouw dubbele stickers kan ruilen met andere verzamelaars. Data worden tijdig bekend gemaakt via onze website.

Stickeralbum vol? De eerste 3 ontvangen eigen foto in posterformaat !
De eerste 3 personen die hun album vol hebben, mogen dit laten weten aan Maarten (0474/67.05.81) en krijgen hun eigen sticker op posterformaat.

Einde actie ?
Deze actie loopt vermoedelijk tot begin januari 2018. Is je album dan nog niet volledig, dan kan je maximaal 40 dubbele stickertjes inruilen voor stickertjes die je nog ontbreekt. Dit inruilen is volledig gratis.

Heb je nog verdere vragen? Dan kan je terecht op stickeralbum@ksvbornem.be

Veel verzamelplezier gewenst !


 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws