Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Bedankt aan alle sympathisanten voor de steun !


09-10-2017

AlgemeenKSV Bornem dankt alle sympathisanten die het voorbije weekend langskwamen op de Mosselfeesten. Een speciale dank gaat uit naar alle medewerkers die dit feestweekend de handen uit de mouwen hebben gestoken. Jullie waren fantastisch!

Zowel op zaterdag als zondag zat de grote kantine afgeladen vol met sympathisanten, supporters, trainers, jeugdspelers, ouders, ... die genoten van een heerlijke portie mosselen, stoofvlees, curryworst en desserts.

Het doet deugd om de warmte te voelen van vele honderden mensen die KSV Bornem op deze manier een warm hart toedragen. Dankjewel!

Onder de vele aanwezigen waren heel wat jeugdspelers met ouders en familie, maar ook de voltallige A-kern en beloften zakten na hun winstpartij af naar de grote kantine.

De allergrootste pluim en ons enorme respect gaat naar alle vrijwillige medewerkers die heel het weekend in de weer waren om de vele bezoekers te bedienen. Deze mensen zijn zeer belangrijk voor een club als KSV Bornem en offerden zeer veel vrije tijd op om alles in goede banen te leiden.

Een welgemeende dankjewel aan iedereen !!!
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws