Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Voorbeschouwing en omleiding SK Londerzeel - KSVB


05-10-2017

Eerste elftalDerby in Londerzeel al 4de verplaatsing op 6 matchen voor KSVB

Tegen Mandel United, dat toch tot de promotiekandidaten wordt gerekend, heeft het jonge KSV Bornem vorige zondag een uitstekende prestatie op de mat gelegd. ‘Om naar te kijken’ lijkt het gebrachte voetbal zelfs béter dan vorig seizoen, alleen valt dat niet af te lezen van het puntentotaal (1 op 15). De ervaren ploeg van vorig seizoen kon wel een resultaat vast houden, en daar heeft dit onervaren team nog moeite mee. Al waren de tegenstanders van de eerste vijf weken ook niet de minsten: Petegem (leider met 13 op 15), Temse (3de met 10), Mandel (5de met 9), Harelbeke (9de met 7) en Ronse (11de met 6). Toch werd KSVB door geen enkele tegenstander ‘weggespeeld’, het verschil zat hem vooral in het budget want op het terrein bleek dat niet zo groot als vooraf gevreesd.

Maar in de komende maand zouden de prestaties inderdaad ook met wat punten moeten beloond worden, want in de eerstvolgende vier wedstrijden wordt er tegen ploegen gespeeld die net als KSV Bornem allemaal in de rechterkolom staan. Het wordt dus benieuwd uitkijken of die matchen méér punten gaan opleveren. Al beseft men in Bornem dat er, gezien de omstandigheden, dit seizoen voor onze jonge geel-roden geen gemakkelijke matchen zullen zijn. Zo wacht er komende zondag met een verplaatsing (de 4de op 6 matchen) naar SK Londerzeel bv. weer een derby. Onze Brabantse buren hadden wellicht ook op een betere competitiestart gerekend dan 4 op 15, want vorige zomer werden toch een aantal versterkingen aangetrokken: Yanni De Vriendt (FC Eindhoven); Glenn Leemans (SK Deinze); Daimy Deflem en Ugo Nwadikwa (SK Heist); Gregory Mahau (Winkel Sport) en Reda Serrou (KSV Bornem).

SK Londerzeel heeft voor een 12de in de rangschikking alvast een merkwaardig doelsaldo van 13-11, alleen Winkel Sport scoorde nog méér goals (15) en enkel de laatste drie incasseerden nog méér doelpunten. De uitslagen van Londerzeel waren 3-0 verlies, 2-2, 0-7 winst (!), 1-2 verlies en vorige zondag 4-3 verlies, zodat het wel een heel grote verrassing zou zijn indien deze derby zondag op 0-0 zou eindigen. KSV Bornem scoorde 5 doelpunten in 5 wedstrijden wat voor een staartploeg niet slecht is, maar door te veel tegengoals (13) leverden ze niet genoeg punten op. Dan bleek Olsa Brakel efficiënter: met slechts 4 gemaakte goals pakte het al 8 punten… Voor deze derby blijven beide teams nog gespaard van schorsingen.


OMLEIDING richting SK Londerzeel
Op maandag 2 oktober werd in Londerzeel gestart aan de heraanleg van het kruispunt Brusselsestraat - Polderstraat. De werken zullen 35 werkdagen in beslag nemen. 
SK Londerzeel kan je tijdens deze periode bereiken via de A12 uitrit Wolvertem/Meise dan richting Londerzeel en je komt aan de terreinen van SK Londerzeel. Ofwel in Londerzeel richting Steenhuffel, dan via Over De Beek en Kaaskantmolenstraat richting SK Londerzeel (Brusselsestraat).
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws