Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

RC Harelbeke - KSV Bornem: voorbeschouwing


21-09-2017

Eerste elftal3de verplaatsing op 4 matchen voor KSV Bornem

Voor dit jonge KSV Bornem zullen er dit seizoen geen gemakkelijke wedstrijden zijn, maar de kalender van de Voetbalbond is hen ook niet gunstig gezind. De competitie moest begonnen worden met twee opeenvolgende verplaatsingen, en dan nog naar Sparta Petegem en SV Temse. Dat uitgerekend die twee clubs na drie speeldagen samen de leiding delen met 7 op 9, maakt de moeilijkheidsgraad van die partijen duidelijk ! Vorige zondag pakte KSVB in zijn eerste thuiswedstrijd dan ook zijn eerste punt tegen SK Ronse, wat voor de jonge spelersgroep beslist een ferme opsteker zal zijn. Een stimulans ook om te proberen om daar komende zondag een positief vervolg aan te breien. Dat zal dan in de derde verplaatsing op vier matchen moeten gebeuren, want nu moet Bornem op bezoek bij RC Harelbeke.

In het jongste decennium stond deze club alleen vorig seizoen in dezelfde reeks als KSV Bornem. De wedstrijd in Harelbeke bleef steken op 0-0 en in Bornem werd het 2-1, waarna beide clubs met evenveel punten eindigden begin mei. Deze nieuwe campagne starrte RC Harelbeke met wisselend succes: 2-0 verlies op KVK Westhoek, 3-1 winst tegen FC Gullegem, en vorige zondag 4-2 verlies op Sparta Petegem (waar KSVB eerder met 3-1 verloor). De West-Vlamingen kwamen daar wel 0-1 voor, maar later in de partij ging het snel naar 3-1. Met Pieter Merlier beschikt RC Harelbeke over een doelman die nog 6 seizoenen in 1ste nationale keepte voor Zulte Waregem. Omdat zij het dit seizoen beter willen doen, kwamen in de voorbije transferperiode Niels Vandenbroucke (van Sparta Petegem), Tom Thieren (SK Deinze), Flo Decostere (Zulte Waregem), Thijs Couckuyt (KV Kortrijk), Wout Van Poucke (SV Roeselare), Ruben Pyck (FC Izegem), Ruben Ketels (SV Temse), Anthony Degrendel (FC Gullegem) en Jeremie Cremers (Olsa Brakel) de club vervoegen.


De supportersbus voor deze verplaatsing vertrekt om 13u00 aan café Belle Vue, Boomstraat 10 te Bornem.  Voor deze verplaatsing betalen leden van Geel-Rood slechts 8 euro, niet-leden kunnen mee voor 12 euro. Inschrijven kan uitzonderlijk via Davy Bruggeman (davy@geel-rood.be). Dranken op de bus verkrijgbaar voor de prijs van amper 1 euro. Supporters op post!
 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws