Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Gratis Malheur, kom zondag tijdig naar het stadion


03-03-2017

Eerste elftalKSV Bornem werkt met heel wat partners samen om deze derbywedstrijd nog aantrekkelijker te maken. Zo weet u reeds dat Brandstoffen MAES en VRD het mogelijk maken alle supporters 50% korting te geven op de inkomprijs. Bijkomend wordt de wedstrijdbal geschonken door Eric Engels (zakenkantoor Smet-Windey).

Daarenboven trakteert Brouwerij De Landtsheer iedereen op een gratis Malheur vanaf 17.30u in de grote kantine en Club 100. Bij afgifte van uw inkomticket wordt er vanaf 17.30u voor u een frisse Malheur getapt. Een extra reden om even na de wedstrijd te blijven nakaarten in één van de 2 kantines. Ook wordt er in Club 100 na de wedstrijd muziek voorzien, om deze dag in feeststemming verder af te sluiten.

De club vraagt om ook tijdig naar het stadion te komen, aangezien er veel interesse is in deze wedstrijd. KSV Bornem heet dan ook iedereen van harte welkom!!!
Laat u niet tegenhouden door de regen, u kan rustig plaatsnemen in de overdekte staan- en zittribune. Laten we allemaal er een sfeervolle derbywedstrijd van maken!
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws