Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Thomas Braet is opnieuw voetballer !


28-01-2017

Eerste elftalThomas Braet mag zich sinds vorig weekend opnieuw voetballer noemen! In de met 4-0 gewonnen beloftenwedstrijd tegen KSK Halle verzamelde Thomas zijn eerste speelminuten sinds 10 augustus 2015. Anderhalf jaar revalidatie en 150 kinébeurten verder mag Thomas opnieuw zijn voetbalschoenen aanbinden.

Thomas raakte als 20-jarige beloftevolle voetballer zwaar geblesseerd in de voorbereiding van het seizoen 2015/2016. Hij behoorde tot de A-kern nadat hij het seizoen ervoor reeds een aantal caps kon verzamelen. Heel veel gasten van zijn leeftijd zouden al snel de moed opgeven en hun voetbalcarrière afblazen alvorens ze begonnen is. Thomas gaf nooit op, bleef vechten voor zijn comeback. En het is hem gelukt !

Tijdens de beloftenwedstrijd tegen Torhout KM beloonde supportersclub Geel-Rood deze straffe comeback met een persoonlijke vlag voor Thomas. Enkele dagen na zijn blessure was Thomas aanwezig op de fotoshoot van de jaarkalender. De bestuursleden van Geel-Rood zullen nooit vergeten hoeveel moeite Thomas deed om tot 2 maal toe(inviduele en groepsfoto) de verplaatsing naar het kasteel van Bornem te maken. Met de krukken over de kiezelsteentjes van het kasteeldomein pikkelend en met de glimlach op de foto. Thomas was tijdens zijn revalidatie een zeer vaak geziene gast op wedstrijden en activiteiten van KSV Bornem. 

Thomas, je bent een klasbak! Je bent het bewijs dat alles mogelijk is als je er zelf maar in blijft geloven en er 200% voor gaat. Je bent uit het goede hout gesneden en we hopen je nog vele wedstrijden voor onze club KSV Bornem te zien spelen. Respect Thomas !
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws