Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

KSV Bornem laat winst in slotminuut liggen


23-01-2017

Eerste elftalKSV Bornem stond voor een belangrijke verplaatsing naar KSK Halle. Verlies moest sowieso vermeden worden want op die manier zou de tegenstander tot op 3 punten van KSV Bornem naderen. Bij KSV Bornem bleef Denis Dessaer aan de kant wegens blessure, Malick Gaye en Arne Ivens zaten een schorsingsdag uit. Trainer Bart Selleslags en Tim Vleminckx keerden op hun beurt terug uit schorsing. In de basis was er na lange tijd nog eens een plaatsje voor Jente Hermans. Youngsters Rik Verbiest en Jonas Mees starten op de bank.

De laatste weken lukte KSV Bornem er nooit in om het eerste halfuur zonder tegendoelpunt door te komen. Dat lukte deze keer wel zodat er in de Bornemse rangen toch hoop op puntengewin voelbaar werd. Kansen waren er langs beide kanten. Halfweg de eerste helft had KSV Bornem 3 grote mogelijkheden op een 2-tal minuten tijd. De bal wou er maar net niet in. Net hetzelfde verhaal aan de overkant waar Halle steeds net naast besloot of op een sterke doelman Stefan Deloose botste.
Een doelpunt hing zeker in de lucht en het kon langs beide kanten gebeuren. Een dikke 10 minuten voor tijd gebeurde het dan toch: supersub Reda Serrou (de laatste tijd constant op de bank startend) met een prima voorzet die door Kurt Weuts wordt doorgelaten en Kabba-Modou Cham die de 0-1 binnen prikt! Een gouden doelpunt want winst zou KSV Bornem tot op 9 punten van KSK Halle brengen en iets steviger aansluiting geven aan de middenmoot, iets verder weg van mogelijke degradatiezorgen. Tot die allerlaatste minuut… Een voorzet van KSK Halle, Samutondo duikt op voor Deloose en je voelde het in je kleine teen: deze bal zou wel eens een doelpunt kunnen opleveren, en jawel: perfect overhoeks binnengekopt en Deloose dan toch geklopt, 1-1.

Met deze uitslag was achteraf niemand echt tevreden. KSK Halle niet omdat ze met een punt geen stap dichterbij komen (al had het veel erger kunnen zijn voor hen), KSV Bornem niet omdat ze in de allerlaatste minuut 2 zeer belangrijke punten nog te grabbel gooien …

Volgend weekend is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal, binnen 2 weken volgt de thuiswedstrijd tegen Winkel Sport.


KSK HALLE: Bourlard, Dubois, Duret, Wagner (69’ Buscema), Amazou (78’ De Greef), Deryck, Bourguignon, Samutondo, Pete, Van Ophalvens, Phiri

KSV BORNEM: Stefan Deloose, Tim Vleminckx, Kenny Christiaens, Kabba-Modou Cham, Karim Ben Liou, Kurt Weuts, Hervé Onana (51’ Reda Serrou), Tom Vermeire, Axel Hermans, Jente Hermans, Arne Van den Eynde (89’ Rik Verbiest)

GELE KAARTEN:  85’ Kabba-Modou Cham, 87’ Jente Hermans

DOELPUNTEN: 78’ Kabba-Modou Cham (0-1), 89’ Samutondo (1-1)
 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws