REGISTREREN

Beloften winnen met 4-0 van KSK Halle

21-01-2017

Beloften

Onze beloften begonnen aan hun eerste opdracht na de winterstop (wedstrijd tegen Menen van vorige week werd afgelast en de wedstrijd tegen Torhout werd verschoven naar volgende weekend). Tegenstander in het Breevenstadion was KSK Halle.

Op een moeilijk bespeelbaar veld was het in de eerste helft nog wat zoeken en aftasten. Reeds na 2 minuten een eerste bal op de paal en dan begint het weer met net niet: iets te laat voor doel, net naast, keeper er goed tussen,... De kleine kansjes worden niet benut (terwijl doelman Ruben Coppens enkel wat plukwerk dient uit te voeren) en dan ga je rusten met 0-0.

Dan maar met nog meer aanvallende intenties de 2de helft in. En dan merk je van zodra het eerste doelpunt valt dat het toch makkelijker voetballen wordt.
Het wordt dan snel 3-0 en wedstrijd gespeeld. Illias prikt dan nog de 4-0 binnen en is de wedstrijd gespeeld zonder dat Ruben of zijn vervanger Maarten echt in gevaar zijn geweest.
Een zeker verdiende overwinning van onze jongens die bleven vooruit voetballen, en dan wordt je beloond. Eindstand beloften – KSK Halle: 4-0.

Te vernoemen is ook het wederoptreden van Thomas Braet die na anderhalf jaar blessureleed zich terug voetballer mag noemen. Thomas legde meteen een sterke prestatie op de mat.

Vlgende week (zaterdag om 14u30) wacht onze beloften een moeilijke thuiswedstrijd tegen Torhout, de huidige nummer 2 in de stand. Wees gerust dat deze ploeg een niveau hoger is dan dit Halle.