Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

Arne Ivens is een echt clubicoon !


16-01-2017

Eerste elftalIn de thuiswedstrijd tegen SCT Menen speelde Arne Ivens zijn 200ste competitiewedstrijd voor KSV Bornem. Een zeer mooie prestatie in zijn zevende seizoen bij KSV Bornem.

In tijden waar spelers om de haverklap van ploeg lijken te veranderen is het zeer hartverwarmend om spelers zoals Arne in ons midden te hebben. Het is een type speler die steeds voorop gaat in de strijd, altijd zijn truitje nat maakt en vooral de club een zeer warm hart toedraagt. Als club en als supporters zijn we fier om zulke spelers in ons midden te hebben, we zijn terecht trots op deze rasechte Bornemnaar.

Het was dan ook meer dan gepast om Arne voor aanvang van zijn 200ste wedstrijd in de bloemetjes te zetten. De spelertjes van U9 waren dolgelukkig dat ze op de middenstip een superleuke en grote kaart mochten overhandigen aan hun Peter. Het KSVB-bestuur beloonde hem met enkele flessen cava, supportersclub Geel-Rood schonk hem bloemen en een persoonlijke vlag.

Arne duikt hiermee ook meteen de top-5 binnen van spelers met de meeste wedstrijden achter hun naam bij KSV Bornem. Dit toont des te meer aan dat Arne aan een geweldige reeks bezig is. We hopen alvast dat hij er nog vele wedstrijden aan kan toevoegen en dat hij de race naar de absolute numero uno van KSV Bornem mag verder zetten!

Arne, je bent nu een echt clubicoon !

LINK: foto’s wedstrijd KSV Bornem - SCT Menen

LINK: filmpje van viering Arne Ivens


 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws