Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

KSV Bornem start zondag terugronde tegen O. Brakel


14-12-2016

Eerste elftalSinds vorig weekend zit de heenronde er op en heeft KSV Bornem dus alle tegenstanders al eens ontmoet. Komende zondag wordt dan de terugronde aangevat met een nieuwe thuiswedstrijd tegen het Oost-Vlaamse Olsa Brakel. Dat is een club die de jongste drie seizoenen telkens wist te eindigen tussen plaats 4 en 10, of een eindje voor KSVB. Dit seizoen blijft Olsa op het eerste zicht evenwel wat onder de verwachtingen met halfweg een 10de plaats op 3 punten van Bornem. Zoals onze eigen geel-roden heeft Brakel het blijkbaar vooral op verplaatsing moeilijk om punten te sprokkelen: 6 op 24, en KSV Bornem 6 op 21.

Dat neemt niet weg dat het al van het seizoen 2013-14 geleden is dat KSVB in het Breeven nog eens kon winnen van Olsa. Vorig seizoen werd het 1-1 en het jaar daarvoor zelfs 1-2, maar toen eindigde Brakel ook als 4de. Het ene seizoen is echter het andere niet, en deze keer lijken de Oost-Vlamingen het ook moeilijk te hebben om in de top-5 te geraken. Dit seizoen begon met een tumultueus geëindigde Brakel – Bornem, want onze geel-roden beëindigden die match met 8 spelers ! Karim Ben Liou kreeg 2 keer geel, Malick Gaye en Reda Serrou een rode kaart. Positief was dat desondanks KSV Bornem met een puntje naar huis kwam (1-1). Voor de partij van komende zondag hebben beide ploegen een geschorste aan de kant staan: Malick Gaye kreeg zondag 2 gele kaarten in de slotminuten, en bij Brakel pakte kapitein Kevin Haezebroeck zijn 3de gele kaart op Winkel Sport.

Wat is er veranderd aan de A-kern van Olsa Brakel tegenover vorig seizoen ? - Kenneth Van den Berghe (naar VK Ninove); Kevin Merckaert (RES Acren) en Andres Meerman (FC Pepingen) verlieten de club. In hun plaats kwamen er echter bij: doelman Jasper Otte (van Rupel Boom); Mattis Adem (RC Mechelen); Jeremie Cremers (FC Gullegem); Samuel Davies (AA Gent); en Jeroen en Thomas Lambrecht (Zulte Waregem).
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws