REGISTREREN

Beloften spelen gelijk tegen Racing Club Gent: 2-2

04-12-2016

Beloften

Onze beloften konden mits winst de top 4 halen. Tot de 40ste minuut leek ze dat ook te lukken.
Via doelpunten van Abdel en Christophe loopt de ploeg uit tot 2-0, het had wel 3 of 4-0 kunnen zijn.
De wedstrijd keert in de 40ste minuut wanneer Jens Vertongen op een domme manier zijn 2de geel pakt. Bovenop valt in dezelfde fase nog de aansluitingstreffer voor RC Gent (2-1). Bornem moet nog 50 minuten met 10 verder.
Gent houd alles goed breed en onze gasten moeten achteruit. Wel druk maar niet echt gevaar. Tot er een afgeweken bal achter Rubben valt en de 2-2 op het bord staat.
Beide ploegen gaan dan nog op zoek naar de 3de goal maar zowel Gilles, Lucas en Rik krijgen hun bal niet tegen de netten.
Zo verliezen onze beloften 2 punten of beter: zo geven onze beloften een zekere overwinning op een domme manier gewoon weg.
Jammer maar ook dat hoort bij het spelletje.