Ik heb al een account


 


Ik heb nog GEEN account


REGISTREREN is momenteel even niet mogelijk. 

 

KSV Bornem ontvangt komende zondag KSK Halle


18-09-2016

Eerste elftalNa SC Menen vorig weekend zal KSV Bornem in zijn 2de thuiswedstrijd van dit seizoen met KSK Halle een tweede ‘onbekende’ tegenstander ontmoeten. Alleen in het seizoen 1979-1980 (!) stonden deze clubs immers in competitie tegenover elkaar. Nu wordt dat een duel tussen de enige club uit de provincie Antwerpen tegen de enige club uit Vlaams Brabant in deze reeks. KSK Halle eindigde in het vorige seizoen weliswaar pas 7de in 4de klasse B, maar het wist zich toch te plaatsen voor de promotie-eindronde en via die weg naar de 2de Klasse Amateur door te stoten. Dat was, na die naar 4de klasse in mei 2015, overigens wél de tweede promotie op rij in mei 2016 ! 

Bij het begin van dit seizoen ging de club nog door op haar elan: KSK Halle draaide drie ronden mee in de beker van België, en het startte vervolgens de competitie met een toch wel verrassende 0-3 zege op bezoek bij SC Menen. Op de tweede speeldag ontving Halle dan KVK Westhoek, dat een lastige opponent bleek. Ondanks een viertal afwezige spelers had een moedig Halle toch 70 minuten uitzicht op nieuw puntengewin. Kort voor de rust was het onverwacht op een 1-0 voorsprong gekomen en het hield die vast tot een dik kwartier voor tijd. Het slotkwartier was er evenwel te veel aan, want Westhoek ging nog op-en-over Halle en won met 1-3.

Wat is er gewijzigd aan de A-kern van KSK Halle tegenover vorig seizoen ? Wij hebben geen weet van vertrokken kernspelers. Daar staat tegenover dat er toch wel een viertal nieuwe spelers zijn bijgekomen: Yannick Wagner (Eendracht Aalst); Hamza Amazou (FC Pepingen); Amir Hossari (FCV Dender) en Andreas Paesmans (AA Gent).

Nogmaals melden dat er wegens Eneco Tour geen Footlunch in Club 100 zal zijn.

Het clubblad zal verkrijgbaar zijn aan de fanshop en inkom zittribune voor slechts 1 euro (gratis voor leden Geel-Rood op vertoon van hun lidkaart).


 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker 

Recentste nieuws