REGISTREREN

KSV Bornem verliest met 2-0 op SCT Menen

18-09-2016

Eerste elftal

KSV Bornem trok met een 4 op 6 naar promovendus SCT Menen dat met 0 punten en zonder doelpunt op de laatste plaats prijkte. In vergelijking met de vorige week gewonnen wedstrijd tegen Torhout bleef Christophe Van Gysel op de bank ten voordele van Karim Ben Liou.

KSV Bornem begon het best aan de wedstrijd met het meeste balbezit maar zonder al te veel gevaar. Op het moeilijk te bespelen veld (en veel te lange gras) liep de scheidsrechter na amper 13 minuten een spierblessure op, einde match voor de man in het groen. Na een onderbreking van 12 minuten werd een grensrechter gepromoveerd en mocht hij de fluit in ontvangst nemen. Net na het halfuur kwam Arne Ivens het dichtst bij een doelpunt toen zijn vrije trap op de lat uiteen spatte.

Aan de tweede helft gaan we niet te veel woorden vuilmaken. Net voor een dubbele wissel bij KSV Bornem scoorde Santelé het eerste competitiedoelpunt voor Menen: 1-0. KSV Bornem liet zich echt in slaap wiegen. In een erbarmelijk zwakke tweede helft moest het in de slotseconde zelfs nog een tweede doelpunt incasseren: 2-0.

Volgende week hebben de spelers de kans om iets meer vechtlust aan de dag te leggen in de thuiswedstrijd tegen SK Halle.

KSV BORNEM: Stefan Deloose, Malick Gaye, Arne Ivens, Kenny Christiaens, Reda Serrou (74' Stef Laurens), Kabba-Modou Cham, Karim Ben Liou, Kurt Weuts, Hervé Onana (60' Christophe Van Gysel), Axel Hermans en Jente Hermans (58' Tim Vleminckx).

SCT MENEN: C. Carron, R. Ribeiro, R. Claeys, D. Cardon, D. Meulenyzer, Q. Santelé (86' G. Sennesael), G. Franco Simoes, S. Verbrugghe, D. Geldhof, N. Peers en F. Mwika Mula.

GEEL: 12' R. Claeys, 59' Hervé Onana, 67' D. Cardon, 75' Kabba-Modou Cham

DOELPUNTEN: 58' Santelé (1-0), 89' Cardon (2-0)