KSV Bornem gelooft rotsvast in het talent van de eigen jeugd. Door het aantrekken van goede jeugdtrainers zijn onze jeugdspelers verzekerd van een zeer goede opleiding. Het leggen van een goede basis op een jonge leeftijd is heel belangrijk en werpt snel zijn vruchten af.

In ons eerste elftal zijn er dit seizoen verschillende jonge spelers die doorgegroeid zijn van de beloften. Vanuit die beloften zijn er eveneens enkelen die bijna mogen proeven van een eerste selectie, zoals Rik Verbiest afgelopen zondag tegen Torhout (als 16de man).

Voorbije maandag namen de spelers van A-kern en beloften aan de andere kant van het trainingsveld plaats en gaven ze training alle jeugdploegen van KSV Bornem tot en met U15. Een heel speciaal moment voor hen om training te krijgen van hun grote voorbeelden die ze zelf geregeld op zondag een thuiswedstrijd zien spelen. Er waren dan ook heel wat stralende gezichtjes te bemerken bij de ongeveer 160 jeugdspelertjes, maar ook de spelers van A-kern en beloften genoten met volle teugen van dit superleuke initiatief. 

Het motto van deze trainingsdag is “SAMEN trainen, SAMEN genieten, SAMEN 1 club zijn”. De onderlinge betrokkenheid is één van de doelstellingen binnen de club. Wederzijds betrokken zijn en respect tussen alle geledingen van de club is heel belangrijk !

Als kers op de taart zullen de spelers van de A-kern binnenkort Peter worden van een jeugdploeg.

Geniet na van deze heerlijke zonnige septemberavond via volgende slideshow:

Rechtstreekse link: foto’s trainingsdag