REGISTREREN

KSV Bornem wint met 2-0 van Torhout 1992 KM !

12-09-2016

Eerste elftal

In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2016/2017 behaalde KSV Bornem een oververdiende 2-0 overwinning tegen Torhout 1992 KM. De bezoekers begonnen het best aan de wedstrijd en verzamelden snel een aantal hoekschoppen. Vooral in het tweede deel van de eerste helft kwam er meer Bornemse dreiging met de beste kansen voor de thuisploeg en Axel Hermans die met een pegel de binnenkant van de paal trof. Rusten deden we met 0-0.

Na ongeveer een uur spelen trof KSV Bornem opnieuw het doelhout nadat een hoekschop van Reda Serrou op de lat belandde. Het was uitstel van executie want de verdiende voorsprong kwam er amper een minuut later. De bezoekende doelman gaat volledig in de fout, Hervé Onana twijfelt niet en tikt de 1-0 binnen. Zo’n 20 minuten voor tijd legt KSVB de eindcijfers vast nadat een hoekschop van Serrou door een Torhoutspeler in doel wordt gewerkt.

KSV Bornem start zo met een mooie 4 op 6 aan deze competitie. Enkel Sparta Petegem doet beter door met een 6 op 6 bovenaan het klassement te schitteren.
Volgende week zondag 18 september volgt de verplaatsing naar SCT Menen, supportersclub Geel-Rood voorziet alvast een supportersbus (meer info).

KSV Bornem: Stefan Deloose, Malick Gaye, Arne Ivens, Kenny Christiaens, Christophe Van Gysel (88’ Jonas Mees), Reda Serrou, Kabba-Modou Cham (80’ Stef Laurens), Kurt Weuts, Hervé Onana (89’ Nicolas Depret), Axel Hermans en Jente Hermans

Torhout 1992 KM: D. Olievier, D. Steur, B. Vandaele (73’ S. Cordie), H. Hollevoet, M. Turcan (61’ T. Vandenbussche), J. Mputu, K. Theetaert, R. Haghedooren, B. Willems, T. Depoorter (68’ T. Lannoo), J. Gilliaert

Gele kaarten: B. Vandaele (14’), T. Depoorter (22’), Christophe Van Gysel (50’), T. Lannoo (75’)

Doelpunten: 57’ Hervé Onana (1-0), 70’ T. Vandenbussche (own-goal, 2-0)