Ik heb al een account


   Paswoord vergeten ? 
 


Ik heb nog GEEN account


 REGISTREREN  



 

 

Hervé Onana bereikt overeenkomst met KSV Bornem


18-08-2016

Eerste elftal



Met de voorbereiding op het nieuwe seizoen is de A-kern van start gegaan met 17 veldspelers (excl. doelmannen) waarbij enkele beloften spelers aansloten tijdens voorbereidende trainingen als oefenwedstrijden. De afspraak tussen sportieve cel en bestuur was om geduldig de eerste voorbereidingsweken af te wachten en de huidige spelersgroep te evalueren.

Indien zou blijken de openstaande (18de) positie te willen invullen, diende er uitgekeken te worden naar een juist profiel dat beantwoord aan de verwachtingen en de criteria tot samenstelling van de huidige kern. De voorbije twee oefenwedstrijden (tegen Hamme en Zele) speelde, met akkoord van zijn huidige club Union (1B), Hervé Onana mee in de aanval. Ondertussen werd er na een positieve evaluatie een overeenkomst bereikt voor één seizoen om Hervé op huurbasis toe te voegen aan onze spelersgroep.
 
Hervé Anselme Ndjana Onana (1/6/1987) is een Kameroense voetballer, woonachtig te Haasdonk (in het Waasland) die reeds sinds 2007 in België voetbalt. Hij liet zich bij toenmalige 2de klasser Red Star Waasland onmiddellijk opmerken door zijn scorend vermogen en wekte hierdoor snel interesse vanwege meerdere eerste klasse clubs. Hervé bleef de club, die hem toen ontdekt had, een tweede seizoen trouw om vervolgens toch naar Sint-Truiden te gaan voetballen. Op Staaien bevestigde hij opnieuw zijn status als scorende spits in het succesvolle team van Guido Brepoels. Nadien keerde hij naar zijn huidige woonplaats om bij de fusieclub Waasland-Beveren actief te zijn waarmee hij de promotie naar eerste klasse vierde. De laatste seizoenen was hij onder contract bij 2de klasse club Union maar op uitleenbasis actief in 3de klasse bij St. Eloois-Winkel & La Louvière. 
 
Hervé zal dus vanaf heden mede deel uit maken van de aanval bij KSV Bornem. Naast de 18-koppige A-kern zullen tijdens trainingen op regelmatige basis beloften spelers blijven mee trainen om van de doorstroming binnen de club een continu proces te maken. Het blijft een belangrijke doelstelling binnen de club om werk te maken van de opvolging van Stef L, Jente en Jonas die sinds dit jaar definitief deel uitmaken van de A-kern. Onze spelersgroep bestaat vervolgens uit een mix van ervaren en jongere voetballers die vooral in de regio Klein-Brabant of in naburige omstreken wonen.
 
We heten Hervé van harte welkom bij KSV Bornem!
 
 

 
Deel dit bericht:


 

In de kijker



 

Recentste nieuws


Prono EK 2024
Supportersclub

13-04-2024